Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011 18:54

Νέων: ΑΟ Τήνου-ΑΣ Άνω Μερά

neon_aot-anw_mera_2011_1

Μεγάλη νίκη πετυχαν οι νέοι της Άνω Μερα σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Τήνου με σκορ 0-2 Σκόρερ για την ομάδα της Μυκόνου ήταν οι Μποτσοβα στο 10ο λεπτό και Βιγκου στο 19ο.

{div float:left}{/div}Οι δυο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο η κάθε μια, η Άνω Μερα ξεκίνησε καλύτερα εκμεταλλεύτηκε τον πολύ άνεμο που επικρατούσε στο γήπεδο και κατάφερε σε δυο λάθη της άμυνα της Τήνου να σκοράρει με  ισάριθμα σουτ και να πάρει το προβάδισμα στο σκορ με 0-2 όπου ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟ Τήνου μπήκε ποιο δυνατά στο γήπεδο έχασε κάποιες αλλά λίγο η ατυχία έχοντας δυο δοκάρια και λίγο η απόδοση των αμυντικών της Άνω Μερα κατάφερα να διαμορφώσουν το τελικό σκορ σε 0-2 υπέρ της ομάδος της Μυκόνου
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για της δύσκολες προσπάθειες που κατέβαλα παρά τον πολύ άνεμο που επικρατούσε στο γήπεδο.

neon_aot_2011

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΤΗΝΟΥ (ΣΟΥΡΑΝΗΣ) Κελαδιτης, Βιδάλης Α. (Καραγιαννιδης) Τιγκας, Τριγωνης, Μαλιαρης, Βελαλοπουλος, Πανωριος, Κορινθιος, Γιαννισοπουλος, (Μαραγκουδακης) Βιδαλης Α, Αρμακολας (Μαραγκος).




newn_anw_mera_2011ΑΝΩ ΜΕΡΑ (ΒΑΛΣΑΜΗΣ) Γαλουνης Α., Ρουσουνελος, Βιγκου, Παπαδοπουλος, Μποτσοβα, Κιουσης, Πολυκανδριωτης, Ναζος, Γαλουνης Κ., Τσιφλιδης, Ξεναριος, Σεφεραι, Ξυδακης, Κιουσης, Κατραντζοπουλος, Τσιπουργιαρης, Τσελαι, Παπουτσας

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares