Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 11:48

Ελεύθερος από τον Παμμηλιακό ο Μιχάλης Ανυφαντάκης

Μετά από 2,5 χρόνια παραμονής και με καταπληκτική παρουσία κάτω από τα γκολ ποστ του Παμμηλιακού ο Μιχάλης Ανυφαντάκης αποχωρεί από την Μήλο και είναι έτοιμος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο έμπειρος γκολκίπερ που πρόσφατα έφτιαξε την δική του οικογένεια δεν θα μπορέσει να διαμείνει πλέον στο νησί της Μήλου και έτσι αποφασίστηκε απο κοινού η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ήδη αρκετές ομάδες από την Αθήνα, τον Πειραιά και τις Κυκλάδες έχουν χτυπήσει την πόρτα του Μιχάλη Ανυφαντάκη, που θα αποφασίσει το επόμενο διάστημα πως θα πορευτεί τη νέα σεζόν.

Να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Ανυφαντάκης, εκτός από ένας από τους πιο αξιόπιστους γκολκίπερ του πρωταθλήματος, είναι πλέον και κάτοχος του διπλώματος UEFA C, αφού πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις της σχολής που έγινε στη Νάξο.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Μιχάλη Ανυφαντάκη, επιβεβαίωσε την αποχώρηση του από τον Παμμηλιακό, ευχαριστώντας τους ανθρώπους της ομάδας: «Μετά από 2,5 χρόνια αποχωρώ από τον Παμμηλιακό. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον πρόεδρο Μιχάλη Βαμβακάρη και τους ανθρώπους του συλλόγου για τα όσα μου προσέφεραν και πίστεψαν σε εμένα. Εύχομαι στον σύλλογο να εκπληρώσει όλους τους στόχους του, τόσο στο ανδρικό τμήμα, όσο και σε αυτά των ακαδημιών».

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares