Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 22:21

Μπελεγρίνης και Γατσέλος οι αντικαταστάτες του Γιώργου Μοστράτου στις Μικτές

Σε δύο νέους τεχνικούς θα αναθέσει την τεχνική ηγεσία των Μικτών μας ομάδων η ΕΠΣ Κυκλάδων, καθώς εξέτασε τα βιογραφικά που της είχαν αποσταλεί και κατέληξε στα ονόματα του  Άκη Μπελεγρίνη και του Βαγγέλη Γατσέλου που αναμένεται να πιάσουν άμεσα δουλειά.

Οι αντικαταστάτες του Γιώργου Μοστράτου θα συνεργάζονται στην τεχνική ηγεσία, αλλά παράλληλα θα έχουν και χωριστούς ρόλους, αφού ο Άκης Μπελεγρίνης θα αναλάβει την ομάδα Κ14 και την επίβλεψη ποδοσφαιριστών από τα νησιά:  Άνδρος, Τήνο,  Μύκονο, Σύρο,  Κύθνο,  Σέριφο, Σίφνο,  Μήλο και ο Βαγγέλης Γατσέλος την ομάδα Κ12, ενώ θα επιβλέπει ποδοσφαιριστές από τα νησιά των Νότιων Κυκλάδων, Πάρο, Νάξο, Ίο, Σαντορίνη.

Οι δύο προπονητές που είναι κάτοχοι του διπλώματος UEFA B', θα έχουν επίσης άμεση συνεργασία, αφού ο ένας θα αποτελεί άμεσο συνεργάτη του άλλου στο τμήμα που έχει αναλάβει, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στους αγώνες.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίο Φρέρης,  που παράλληλα είναι και πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής , μας δήλωσε τις ευχαριστίες του προς τον πρώην προπονητή κ. Γιώργο  Μοστρατο για τις πολύχρονες υπηρεσίες του προς την ΕΠΣΚ και τους νεαρούς αθλητές.

Στις ίδιες δηλώσεις ο κ. Φρέρης ευχήθηκε στους νέους προπονητές που επιλέχθηκαν (Μπελεγρινης και Γατσελος) να οδηγήσουν τις Μικτες μας σε νέες και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες υπό την καθοδήγηση των Ομοσπονδιακών μας προπονητών και την πλήρη εφαρμογή ενός μακρόπνοου προγράμματος.

Το sportcyclades.gr εύχεται στους δύο προπονητές να έχουν καλό έργο και να ανεβάσουν ακόμη ψηλότερα τις Μικτές μας.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares