Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2011 22:28

Μαθήματα ποδοσφαίρου (photos)....

pannaxiakos-nhreas_paides12

Καταιγιστικός στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανναξιακός διέσυρε με 10-3 (!!!) το Νηρέα στο πρωτάθλημα Παίδων στο 2ο όμιλο και για την 4η αγωνιστική, δείχνοντας με τον πιο πειστικό τρόπο ποιος είναι το αφεντικό του Ομίλου.

{div float:left}{/div}Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν 4-3, με τους γηπεδούχους να προηγούνται 4-0 στο 20ο λεπτό στη συνέχεια να ... κάθονται γεγονός που έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να μειώσουν το σκορ (4-3)και να δημιουργήσουν προς στιγμή την εντύπωση ότι κάτι μπορεί να αλλάξει.

Όμως, οι παίκτες του Πέτρου Μαράκη είχαν διαφορετική άποψη. Και στο δεύτερο ήταν καταιγιστικοί, εκμεταλλεύτηκαν με τον πλέον ιδανικό τρόπο την ανωτερότητά τους αλλά και την κούραση των Παριανών που ήρθαν με 13 παίκτες στην αποστολή τους και χωρίς να είναι υπερβολικό, από ένα σημείο και μετά ... πάτησαν φρένο.

Πρόσωπο της αναμέτρησης (χωρίς κανείς εκ των παικτών του Μαράκη να υστερήσει) ήταν ο Σκιαδάς (άψογη η συνεργασία του στο πρώτο μέρος με τον Κατινά) που σημείωσε 4 τέρματα, και από δύο σημείωσαν οι Κατινάς, Σπέγγος και Λεγάκης, ενώ οι Κουφόπουλος, Παραβατός και Ρώτας έκαναν τρομερή δουλειά στο κέντρο...

Για την ομάδα του Παπαδάκη, τα τέρματα σημείωσαν οι Ραφτόπουλος, Κορτιάνος (2).

Για τέτοιο θέαμα…. κρίμα είναι πάντως να είναι στις κερκίδες λίγοι φίλαθλοι.


Διαιτητής ο Ψαρράς και για τους οικοδεσπότες  αγωνίστηκαν οι: Καπίρης, Γκουνέλης, Παραβατός. Μανιός, Ματάκιας, Ρώτας, Κουφόπουλος, Μαράκης, Φλεριανός, Κατινάς, Σκιαδάς και αναπληρωματικοί ήταν οι: Βερύκοκος, Λεγάκης, Μπιλάς, Μαργαρίτης, Σπέγγος και Κυριακόπουλος, οι οποίοι και αγωνίστηκαν στο δεύτερο μέρος.


Και για τους φιλοξενούμενους έπαιξαν οι: Ρούσσος (αποχώρησε τραυματίας στο δεύτερο μέρος με τράβηγμα στο αριστερό πόδι), Φωκιανός, Τριπολιτσιώτης, Ραφτόπουλος, Μαθιέλης, Χασάνι, Μπερσάκου, Τζανακόπουλος, Ζίμπερι, Κορτιάνος, Ζενέλι και αναπληρωματικοί οι Αρκουλής, Σιφναίος.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares