Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2011 13:49

Νικη για την Ανω Μερά

ano_mera-thiella_630

Σε ένα παιχνίδι που αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον οι δυο υποψήφιες ομάδες για την πρωτιά της κατηγορίας στο τέλος της 5ης αγωνιστικής συναντήθηκαν το πρωί στο γήπεδο της Ανω Μερας.

Ανω Μερα και Θύελλα Καμαρίου ξεκίνησαν κάπως νευρικά το παιχνίδι και φάνηκαν επηρεασμένες από την ώρα έναρξης του παιχνιδιού ( 09.30 πμ ).

{div float:left}{/div}Γρήγορα όμως ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες του αγώνα και στο 5ο λεπτο σουτ του Γατσου έφυγε άουτ.

Στο 17ο ο Μαρτίνος δεν κατάφερε να κοντρολάρει την τελευταία στιγμή και αμέσως μετά και συγκεκριμένα στο 30΄, ο ίδιος παίκτης απείλησε με απευθείας χτύπημα φάουλ που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας της Θύελλας.

Στο 34ο λεπτό είχαμε νέα ευκαιρία με τον Ασημομυτη Ν., ο οποίος από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση σούταρε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 35ο είχαμε το πρώτο σουτ για την Θύελλα με τον Ξαγοράρη, από ευνοϊκή θέση που χτύπησε στα σώματα των αμυνομένων.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ασημομυτης αστόχησε εκ νέου και στο 40ο λεπτό είχαμε υποχρεωτική αλλαγή για την Θύελλα όταν αποχώρησε με διάστρεμμα ο Αρβανιτης και στη θέση του μπήκε ο Βλαβιανος.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ζεστά και στο 47ο ο Ξαγοράρης  σούταρε άουτ.

Οι μονομαχίες έγιναν πιο δυνατές και στο 53ο λεπτό μετά από κόρνερ της Ανω Μερας, σε σύγκρουση στον αέρα τραυματίστηκε ο Μαρτίνος και Πάγια, με αποτέλεσμα να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες  (οι δυο ποδοσφαιριστές συνέχισαν κανονικά, στο τέλος του αγώνα τοποθετηθήκαν ράμματα στον ποδοσφαιριστή και σκόρερ της Ανω Μερας ).

Στο 70ο λεπτό σουτ του Γατσου πέρασε ξυστά από το δοκάρι και στο 75ο η Ανω Μερα κέρδισε πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Πάγια, όταν στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την βρήκε με το χέρι. Το πέναλτι εκτέλεσε ευστοχα ο Μαρτινος και εβαλε την ομαδα του μπροστα στο σκορ.

Η Θύελλα έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν η κεφαλιά του Δαμίγου πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Μπουρμπουλα. Πολύ καλή η διαιτησία, σε ένα δυνατό παιχνίδι με αρκετούς τραυματισμούς. Ενδεικτικά αναφέρω πως κρατήθηκαν 6 λεπτά καθυστερήσεων .

Συνθέσεις

Ανω Μέρα: Μπουρμπουλας, Ονουφερκο, Κουτσουκος, Κατρατζόπουλος, Κεραμιδας, Γατσος, Μαρτινος , Κουκας (62΄Τσορπίδης), Ασημομυτης Ν , Ασημομυτης Α (68΄Λυκούρης), Τοσκα (80΄Δήμος). 

Θυελλα: (Καντζελης) Μηνδρινος, Μπαλιακας, Ζωτος, Χρ. Λιγνος, Παγια, Γαλεος, Δαμιγος Ν., Ξαγοραρης, Καφιρης, Αρβανιτης (Βλαβιανος), Γ. Αργυρος

Λήψη-Eπιμέλεια: Βασίλης Ψυχραμης

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares