Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2019 02:50

Στέλιος Κονδύλης: Συγκινησιακά φορτισμένος που πατώ ξανά σε αυτό το γήπεδο [vid]

Η επιστροφή του στο ποδόσφαιρο μέσω της θέσης του Γενικού Αρχηγού του Πανναξιακού, είναι αναμφισβήτητα απ ό τις κινήσεις που χαροποίησαν ιδιαίτερα τον φίλαθλο κόσμο της Ναξιώτικης ομάδας και όχι μόνο, αφού ο Στέλιος Κονδύλης δεν αποτελεί μία τεράστια ποδοσφαιρική προσωπικότητα μόνο στον τόπο του, αλλά γενικότερα σε όλες τις Κυκλάδες.

Με πολλές παραστάσεις και ως ένας άνθρωπος που αποτελεί μέρος της ζωντανής ιστορίας του συλλόγου, ο Στέλιος Κονδύλης έχει να προσφέρει πολλά στον Πανναξιακό και όπως λέει ο ίδιος, τώρα είναι η στιγμή που μπορεί  και επιθυμεί να το κάνει.

Ο Στέλιος Κονδύλης, ήταν ένας από τους κορυφαίους και ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε ποτέ η Νάξος και μεσουράνησε με τη φανέλα του Πανναξιακού τις δεκαετίες '70 και '80, όπου αποτέλεσε από τους κορυφαίους σκόρερ πετυχαίνοντας δεκάδες τέρματα.

Εμείς τον βρήκαμε στην έναρξη της προετοιμασίας του Πανναξιακού στο ΔΑΚ Νάξου, όπου μας έκανε την τιμή να μιλήσει για πρώτη φορά μπροστά σε κάμερα, όπου εκτός για το παρόν και το μέλλον είχαμε την ευκαιρία να πούμε και κάποιες κουβέντες για το παρελθόν.

Δείτε τη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο κ. Κονδύλης:

 

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares