Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2011 19:21

Δελτίο Τύπου ΑΟ Άνω Σύρου

aqua_lewel_1

Ο Αθλητικός Όμιλος Άνω Σύρου θεωρεί υποχρέωση του όπως ευχαριστήσει θερμά τον Βουλευτή του νομού Κυκλάδων (και τέως πρόεδρο της ομάδας)

κ. Γιώργο Ν. Παπαμανώλη, για την πολύτιμη συνεισφορά του και μεσολάβησή του τόσο προς το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνισμού και Ναυτηλιας- Δ/νση θαλασσίων Συγκοινωνιών καθώς επίσης και προς την ΝΕΛ Lines ANE  που είχε ως αποτέλεσμα, να γίνει αποδεκτό το Αίτημά της ομάδας μας ΑΟ Άνω Σύρου και την τροποποίηση του δρομολογίου του πλοίου «Aqua Jewel» την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011, και την παραμονή του στο λιμάνι της Μηλου επί 3 1/2 ώρες προς εξυπηρέτηση της Αποστολής για τον αγώνα επί του Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ.

Για ακόμη μια φορά απέδειξε ο Βουλευτής κ. Παπαμανώλης το κοινωνικό του πρόσωπο και την κοινωνική του προσφορά.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για το ίδιο θέμα και την ΝΕΛ όπου Αποδέχθηκε το Αίτημά μας προς παραμονή του πλοίου της Aqua Jewel στο λιμάνι της Μήλου και έτσι αποφύγαμε την παραμονή μας στην Μήλο για δύο ακόμα μέρες με δυσάρεστα οικονομικά έξοδα για την ομάδα.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστούμε και προς το άψογο και εξυπηρετικό πλήρωμα του Aqua Jewel που σε ότι τους ζητήθηκε ήταν πάντοτε πρόθυμο και ευγενέστατο να μας εξυπηρετήσει αμέσως!.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Τέτοια πραγματικά πληρώματα τιμούν την Ελληνική Ακτοπλοΐα.

Ευχόμαστε στο CPΤ Μπάμπη Παντελή και το πλήρωμά του καλά ταξίδια.

Με εγκάρδιες ευχαριστίες

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Άνω Σύρου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares