Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 13:51

Ανακοινώνει δύο μεταγραφές και ανακατατάξεις η Θύελλα Καμαρίου

Στην περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας προσανατολίζονται οι άνθρωποι της Θύελλας Καμαρίου, οι οποίοι θέλουν να «γεμίσουν το οπλοστάσιο» του Βαγγέλη Χαντέ.

Η κακή εικόνα της Θύελλας Καμαρίου στα φιλικά, σαφώς και απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας, όμως δεν τους προβληματίζει, καθώς γνωρίζουν ότι έχουν αποκτηθεί ποδοσφαιριστές με ποιότητα, που σύντομα με τις οδηγίες του Βαγγέλη Χαντέ θα δέσουν και σε συνδυασμό με το ήδη υπάρχων ρόστερ θα δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο.

Η πρωινή συνάντηση - Φουστέρη - Χαντέ, δεν περιορίστηκε όμως στην προετοιμασία της ομάδας, αλλά και στην επερχόμενη μεταγραφική ενίσχυση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη βρίσκεται στη Σαντορίνη ο Μαλάι, για τον οποίο γράψαμε, όπως και ένας τερματοφύλακας που θα αποτελέσουν τις δύο άμεσες κινήσεις. 

Και όπως όλα δείχνουν, η διοίκηση της Θύελλας Καμαρίου δεν θα αρκεστεί σε αυτές τις μεταγραφές, αφού οι επαφές με παίκτη στην γραμμή κρούσης φαίνεται να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Τέλος είναι πολύ πιθανό να ανοίξει η πόρτα της εξόδου για κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν δείχνουν να ταιριάζουν στο πλάνο της ομάδας.

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares