Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011 00:48

ΝΙΚΗ ΜΕ "Καμάρι"!‏!!

THIELA-NHREAS_2011

Στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος για την Α' κατηγορία Κυκλάδων η Θύελλα επιβλήθηκε δύσκολα με 2-1 του αξιόμαχου Νηρέα που άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία.Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να <<θωρακίσουν>> αρχικά τα μετόπισθεν και στη συνέχεια να επιχειρήσουν να πάρουν τη νίκη.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με την πρώτη καλή φάση στο 5'.Απ τα πλάγια ο Βλαβιανός έκανε πολύ καλή σέντρα η μπάλα βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας του Νηρέα όμως δεν πρόλαβαν οι επιθετικοί των ''Καμαριανών''.Στο 7' ήταν η σειρά του Νηρέα να επιτεθεί με τον Κριζήκο να επιχειρεί το καλό διαγώνιο σουτ όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 11ο λεπτό ο Καφίρης επιχειρεί μία εξαιρετική σέντρα πανικός μες την περιοχή με τους αμυντικούς του Νηρέα να διώχνουν τελικά τον κίνδυνο.Στο 17' γίνεται η σέντρα-σουτ από τον Νηρέα η μπάλα φτάνει στον τερματοφύλακα της Θύελλας, η μπάλα θα γλιστρήσει από τα χέρια του αλλά με δεύτερη προσπάθεια θα προλάβει προ του Μοστράτου.

Φτάνουμε στο 23ο λεπτό με τον Λιγνό Β. να εκμεταλλεύεται την μπαλιά του Βλαβιανού μπαίνει απ τα πλάγια στην περιοχή περνάει και τον τερματοφύλακα Παπαδάκη και ανοίγει το σκορ για τη Θύελλα.Έπειτα από ένα <<νεκρό>> δεκάλεπτο η Θύελλα να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 33ο λεπτό με τον αρχηγό της Θύελλας Αργυρό Γ. να εκμεταλλεύεται τα τραγικά λάθη της άμυνας των <<Παριανών>> κατάφερε και <<τρύπωσε>> ανάμεσα σε δύο αμυντικούς που δεν συνεννοήθηκαν σωστά βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Παπαδάκη και δεν είχε κανένα πρόβλημα να τελειώσει εύκολα τη φάση.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού είχε πέσει εμφανέστατα απ το πρώτο γκολ της Θύελλας και φτάνουμε στο 43' με το Νηρέα να ξαναμπαίνει στο παιχνίδι ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του αρχηγού Μοστράτου.Οι <<κίτρινοι>> είχαν την ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Μοστράτο και πάλι να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας τετ-α-τετ όμως τελευταία στιγμή ο Ζώτος απομάκρυνε.

Το 2ο ημίχρονο ήταν περίπου ίδιο με το πρώτο με λίγες καλές φάσεις και δυνατές μονομαχίες.

Στο 55' λεπτό ο Λιγνός Β. ευνοείται από τις καραμπόλες στην περιοχή θα πλασάρει με την πρώτη επαφή όμως ο Παπαδάκης θα αποκρούσει.Μεγάλη ευκαιρία για το Νηρέα και πάλι με το Μοστράτο στο 61ο λεπτό με το σουτ που επιχειρεί έξω από την περιοχή να <<γλύφει>> το δοκάρι του Μηνδρινού.78ο λεπτό του παιχνιδιού και ο Αρβανίτης κάνει μία ξέφρενη κούρσα απ τα δεξιά θα μπει στην περιοχή θα βγάλει τη σέντρα και ο Λιγνός Β. δεν θα μπορέσει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 85' ο Δαμίγος θα εκτελέσει ένα καταπληκτικό φάουλ από πλάγια δεξιά της μεγάλης περιοχής η μπάλα θα φύγει μόλις άουτ.Η Θύελλα τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες καθώς στο 87' ο αρχηγός Αργυρός θα κάνει χέρι στο κοντρόλ και ο διαιτητής θα του δείξει το δρόμο προς τα αποδυτήρια.Η κόκκινη αυτή τελικά δε στοίχισε στη Θύελλα που πήρε κράτησε το 2-1 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ(ΚΑΝΤΖΕΛΗΣ):15.ΜΗΝΔΡΙΝΟΣ(Τ) 2.ΠΑΓΙΑ 3.ΛΙΓΝΟΣ Χ. 4.ΜΥΘΟΛΙΑΚΟΣ 5.ΖΩΤΟΣ Ν. 6.ΓΑΛΕΟΣ 7.ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ 8.ΚΑΦΙΡΗΣ 9.ΛΙΓΝΟΣ Β. 10.ΔΑΜΙΓΟΣ 11ΑΡΓΥΡΟΣ Γ(C)

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ:12.ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ,13.ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ,14.ΓΙΟΥΡΕΛΗΣ,1.ΜΗΝΔΡΙΝΟΣ Β. 16.ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ 17.ΜΠΙΜΠΑ 18.ΔΑΚΟΥΤΡΟΣ

ΝΗΡΕΑΣ(ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ):15.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ(Τ) 17.GEBORYS 18.ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΗΣ 4.ΜΠΙΜΠΑ 5.ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΓΟΣ 6.ΧΑΤΖΙΑ 7.ΡΟΥΣΣΟΣ 8.TETΛΑ 9.ΣΟΥΛΙΔΗΣ 10.ΚΡΙΖΗΚΟΣ 11.ΜΟΣΤΡΑΤΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: 2.ΜΙΝΓΚΟ 13.ΠΡΑΜΑΤΙΑΣ 14.ΣΑΚΑΡΙΔΗΣ 1.ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ

Ακολουθεί το φωτορεπορτάζ του αγώνα

A_KATHGORIA_VATMOLOGIA APOTELESMATA_KOKKINO
Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares