Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 14:52

Βαζαίος Πετρόπουλος και Τάκης Λεμονής μαζί στο ΑΟΠ - Αστέρας

Στην Πάρο, αλλά αυτή τη φόρα όχι για διακοπές βρίσκεται ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος είναι επίσημος προσκεκλημένος του προέδρου του Αστέρα Μαρμάρων, κ. Βαζαίου Πετρόπουλου.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και επιτυχημένος προπονητής του Ελληνικού ποδοσφαίρου  ''Sir Τάκης'' όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του Ολυμπιακού, συνδέεται με ισχυρή φιλία με τον ισχυρό άνδρα του Αστέρα Μαρμάρων Πάρου, ενώ για όσους τον γνωρίζουν αποτελεί παράλληλα και λάτρη του νησιού.

Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το διπλό προπονητικού χαρακτήρα που έδωσε η ομάδα των Μαρμάρων με τον ΑΟ Πάρου, με τον Τάκη Λεμονή να υποστηρίζει εμπράκτως την νέα προσπάθεια που κάνει ο πρώην παίκτης του στον Ολυμπιακό, Αλέκος Αλεξανδρής.

Για την ιστορία, το προπονητικό διπλό έληξε 3-0 υπέρ του ΑΟ Πάρου, με τους Αλέξη Αλεξανδρή και Δημήτρη Τριανταφυλλάκο να δοκιμάζουν αρκετούς ποδοσφαιριστές και σχήματα μέσα στο γήπεδο.

Ο σύλλογος αναφέρθηκε στο γεγονός με το ακόλουθο ποστ:

«Καλεσμένος από τον πρόεδρό μας κ. Βαζαίο Πετρόπουλο ήταν ο φίλος του Τάκης Λεμονής, πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΣΦΠ, της εθνικής Ελλάδος και νυν επιτυχημένος προπονητής. Ο Τάκης Λεμονής παρακολούθησε τον φιλικό αγώνα μεταξύ των δυο παριανών ομάδων, του ΑΟΠΑΡΟΥ - ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΠΑΡΟΥ. Επίσης ήρθε να δει τον παλιό του φίλο και συμπαίκτη Αλέξη Αλεξανδρή ο οποίος βρίσκεται πλέον στο «τιμόνι» του ΑΣΤΕΡΑ».

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares