Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011 21:34

Τους έδωσαν το ''Χ'' …

PANNAXIKAKOS-HLIOYPOLH

Τρίτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα για τον Πανναξιακό… Αυτή τη φορά δεν κατάφερε να νικήσει μέσα στην έδρα του την Ηλιούπολη, με το τελικό 1-1 να τον αφήνει στο πάτο του βαθμολογικού πίνακα χωρίς νίκη.

Η ομάδα του Δημήτρη Σκούνα σήμερα παρουσιάστηκε «διπρόσωπη» μέσα στο γήπεδο, όπου τη σαρωτική εμφάνιση του πρώτου μέρους, διαδέχτηκε η απογοητευτική παρουσία του δευτέρου, που συνοδεύτηκε από τις αποδοκιμασίες του κόσμου στο τέλος, που είχε αποδέκτες ορισμένους ποδοσφαιριστές των ΄΄Μπλε΄΄.

Καλύτεροι αλλά φλύαροι…

{div float:left}{/div}Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πανναξιακός είχε απέναντι του μια ομάδα, που ξεκίνησε στις 5:30 τα ξημερώματα από τον Πειραιά με σκοπό να γλιτώσει κάποια έξοδα διανυκτέρευσης και να πάρει κάτι καλό από ένα Πανναξιακό, που ακόμα αναζητεί την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα το γρήγορο γκολ του Στάμου στο 8ο λεπτό μετά από πάσα του Καρούση έδειξε ότι ο Πανναξιακός θα είχε ένα εύκολο μεσημέρι.

Οι πρωταγωνιστές του 8ου λεπτού δεν τα κατάφεραν στη συνέχεια και συγκεκριμένα ο Στάμος στο 15΄ , όπου βρέθηκε μόνος απέναντι στον Σηφάκη, αλλά μπέρδεψε τον βηματισμό του με αποτέλεσμα ο έμπειρος γκολκίπερ να μπλοκάρει την μπάλα και ο Καρούσης στο 17΄ενώ είχε την επιλογή της πάσας  στον Στάμο προτίμησε να τελειώσει μόνος του τη φάση με σουτ που κατέληξε άουτ.

Αμέσως στην επόμενη φάση επικράτησε ο νόμος του ποδοσφαίρου (όταν δεν το βάζεις το τρως)… και στο 18΄ένα τραγικό λάθος του Τσιτοφώτου (προτιμήθηκε σήμερα από τον Δημήτρη Σκούνα αντί του Κουφόπουλου),  βγάζει σε πλεονεκτική θέση τον Πολίτη ο οποίος πασάρει στον Αγγελόπουλο και ο τελευταίος με πλασέ φέρνει το παιχνίδι στα ίσα (1-1).

Στο 25΄ο Τσιτοφώτος αντικαταστάθηκε από τον Κουφόπουλο.

Η υπεροχή για την ομάδα της Νάξου συνεχίστηκε και στο 30΄ κεφαλιά του Σουσούνη μετά από σέντρα του Καρούση πέρασε ελάχιστα άουτ.

PANNAXIKAKOS-HLIOYPOLH1

Χωρίς πάθος

{div float:left}{/div}Στο δεύτερο μέρος οι ΄΄Ηλιουπολίτες΄΄ φαινόταν ευχαριστημένοι από το σκορ και κλείστηκαν πίσω από το κέντρο περιμένοντας οργανωμένοι τον Πανναξιακό, ο οποίος μετά το πέρασμα του Κουφόπουλου στο 25΄στη θέση του Τσιτοφώτου και του Κοττάκη στο 46΄στη θέση του Πολυκρέτη ήταν πιο επιθετικός αλλά δεν μπορούσε να περάσει εύκολα μπάλες στην περιοχή της Ηλιούπολης και όταν τα κατάφερνε ήταν καταφανέστατο το πρόβλημα σκοραρίσματος, που έχει σαν ομάδα.

Η ομάδα της Νάξου ήταν αυτή που είχε την υπεροχή και στην επανάληψη ο νεοεισελθόντας Κοττάκης έκανε την πρώτη ευκαιρία όταν σε σουτ που εξαπέλυσε μέσα από τη μεγάλη περιοχή ο Μπουρελάκος άλλαξε τη πορεία της μπάλας, η οποία πήγαινε στο γάμα του Σηφάκη.

Στο 53΄ο Στάμος με σουτ από τα 20 μέτρα αναγκάζει τον τερματοφύλακα της Ηλιούπολης σε απόκρουση με τα ακροδάχτυλα.

Η συνέχεια ήταν ένας «φλύαρος μονόλογος» για τους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως δεν έδειχναν να έχουν καταλάβει ότι η ισοπαλία είναι αρνητικό αποτέλεσμα για αυτούς, πράγμα που φούντωνε την εξέδρα  και προκαλούσε τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου.

Φτάνουμε στο 76΄όπου ο Κοττάκης παίρνει την μπάλα με την πλάτη στο τέρμα και γυρίζει από κοντά αλλά το σουτ του εξουδετερώνει και πάλι ο Σηφάκης.

Αν δεν μπορείτε να παίξετε να φύγετε…

Πολύς κόσμος και σήμερα στις εξέδρες του ΔΑΚ Νάξου και το κλίμα που επικρατούσε ήταν πιεστικό, καθώς οι οπαδοί σης ιστορικής ομάδας απαιτούσαν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι μάλιστα σε ένα «βατό» αντίπαλο όπως ήταν η ομάδα τηςVATHMOLOGIA_KATHETO Ηλιούπολης.

Η χειρότερη εμφάνιση όμως της ομάδας για φέτος ήταν γεγονός και δεν άργησε να φέρει γρίνια στην εξέδρα, που στο τέλος του αγώνα μετατράπηκε σε αποδοκιμασία και στόχευε σε ορισμένους ποδοσφαιριστές του Ναξιώτικου σωματείου, οι οποίοι μάλιστα θεωρούνται από τα πρωτοκλασάτα μέλη της ομάδας.

Οι εκφράσεις του τύπου: «αν δεν μπορείτε να παίξετε να φύγετε» και «δεν ιδρώνετε τη φανέλα που φοράτε, ούτε τιμάτε το ψωμί που τρώτε» ακούστηκαν πολύ έντονα κατά την είσοδο της ομάδας στη φισούνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες έντονα προβληματισμένος παρουσιάζετε ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι κάνουν ότι είναι καλύτερο για την ομάδα και εισπράττουν την αδιαφορία και την απάθεια ορισμένων ποδοσφαιριστών.

PANNAXIKAKOS-HLIOYPOLH3

Συνθέσεις

Πανναξιακός (Σκούνας): Θέμελης, Καζανάς, Τσιτοφώτος (25΄Κουφόπουλος), Παπαδόπουλος, Τόσκας, κολίούσης, Καρούσης, Κουτελιέρης, Σουσούνης (72΄Αγγελής), Στάμος, Πολυκρέτης (46΄Κοττάκης).

Κατσάνης, Βασιλάκης, Καρατέλιος, Κρητικός.

Ηλιούπολη (Παραράς): Σηφάκης, Καφαλούκος, Μπουρελάκος (65΄Μυγγύρος), Γεράρδης, Γεωργακόπουλος, Πολίτης, Χαρατσάρης (75΄Γεμιστός), Καρποντίνης (72΄Μπούρας), Αγγελόπουλος, Γκίκα, Κολώνης.

Καρυπίδης, Βαφειάδης, Σκλήρης, Γανόλης.

PANNAXIKAKOS-HLIOYPOLH2

Ακολουθούν φωτογραφίες, δηλώσεις και τα βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα.

APOTELESMATA_KOKKINO
Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares