Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011 22:11

Νικήτρια του τοπικού ντέρμπι η Άνω Σύρος

anw_syros-pagos_0_2011

Η Άνω Σύρος ήταν η μεγάλη νικήτρια του τοπικού ντέρμπι του νησιού, αφού επιβλήθηκε με 2-0 του Πάγου και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα του Πανθηραϊκού από τον ΑΟ Πάρου με 3-1.

{div float:left}{/div}Οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν σε πολύ καλή μέρα τον Stoychev όπου με δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (14' - 18') έδωσε του βαθμούς της νίκης και επανέφερε τα χαμόγελα τόσο στη διοίκηση όσο και στην υπόλοιπη ομάδα, καθώς η Άνω Σύρος προερχόταν από δύο αρνητικά αποτελέσματα, με Άνω Μερά και Παμμηλιακό.
Απο την άλλη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πάρουν κάτι καλό απ' αυτήν την αναμέτρηση αλλά οι πολλές απουσίες που είχαν δεν τους έδωσε τη δυνατότητα να πάρουν ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα ειδικά όταν το παιχνίδι έγινε 2-0.
Αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ καλό καθώς και οι δύο ομάδες έπαιξαν για τη νίκη και δεν είχαν σκοπιμότητες.

anw_syros-pagos_1_2011

{div float:left}{/div}Το κλίμα του αγώνα ήταν πάρα πολύ καλό για τοπικό ντέρμπι, αφού δεν υπήρχαν αντιαθλητικά μαρκαρίσματα και διαμαρτυρίες.

Όλοι είχαν τη διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο και να μην χαλάσουν την καλή εικόνα του παιχνιδιού.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί εδώ πως και οι δύο ομάδες είχαν σαν χορηγό της φανέλας το καφέ μπαρ "Severo".

anw_syros-pagos_2_2011

Οι καλύτερες φάσεις

Στο 8' ο Πάγος είχαμε μοναδική διπλή ευκαιρία με τους Πρίντεζη και Τροκα, ο πρώτος βγήκε τετ α τετ με τον Κρητικό, όπου ο νεαρός γκολκίπερ με τα πόδια απομάκρυνε τη μπάλα, εκεί όπου ήταν ο Τρόκα, αλλά το πλασέ του ποδοσφαιριστή του Πάγου δεν ήταν καλό και πέρασε άουτ.

Στο 14' ο Stoychev με σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Δεσίπρη και άνοιξε το σκορ για λογαριασμό της Άνω Σύρου. Αρχικά η μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα του Δεσίπρη, χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 18' ο Stoychev με κεφαλιά έκανε το 2-0 έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 19' ο Δεσίπρης έβγαλε σε κόρνερ την κεφαλιά του Πάπιτση.

Στο 27' ο Δημόπουλος στάθηκε άτυχος αφού είδε την κεφαλιά που πήρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι έπειτα και από την επέμβαση του Δεσίπρη.

Στο 40' άουτ πέρασε το πλασέ του Τρόκα μέσα από τη μικρή περιοχή.

Στο 45' ο Stoychev βρέθηκε μόνος απέναντι στο Δεσίπρη, όμως ο τερματοφύλακας του Πάγου με τα πόδια έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 53' ο Δεσίπρης έβγαλε με τις γροθιές το σουτ του Τζώρτζη από τα 35 μέτρα.

Στο 61' ο τερματοφύλακας του Πάγου έδειξε πως αν και είχε να παίξει καιρό δεν έχασε τη φόρμα του αφού έβγαλε με υπερένταση σε κόρνερ το φάουλ του Stoychev.

Στο 62' ο Χαβδούλας προσπάθησε να νικήσει τον Δεσίπρη όμως και πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων είπε όχι.

Στο 83' μεγάλη ευκαιρία για την Άνω Σύρο, ο Τζώρτζης εκτέλεσε φάουλ, ο Χαβδούλας βρήκε με το κεφάλι τον Πάπιτση σε πλεονεκτική θέση, όμως ο τελευταίος από υπερβολική σιγουριά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 84' ο Βαρθαλίτης βρέθηκε πολύ κοντά στο να μειώσει το σκορ και να ξανά βάλει στο παιχνίδι τον Πάγο, όμως το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή βρήκε πόδι αμυντικού και κατέληξε σε κόρνερ.

anw_syros-pagos_3_2011

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares