Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019 21:08

Άνω Μερά: Όλο και καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι

Ήταν γνωστό ότι κάθε άλλο παρά εύκολη θα ήταν η φετινή της αποστολή και προσπάθεια στη Γ’ Εθνική.

Για την Άνω Μερά η υπόθεση παραμονή στην κατηγορία ήταν και παραμένει το μεγάλο… στοίχημα για τη διοίκηση της ομάδας, ειδικά μετά την τοποθέτηση του συλλόγου στον όμιλο με τις ομάδες της Αθήνας και του Πειραιά. Απέναντι λοιπόν σε σωματεία που έχουν μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία αλλά και εξαιρετικά βαριά… φανέλα δίνει έναν αγώνα επιβίωσης. Έναν αγώνα που μπορεί ως τώρα να μην έχει αποδώσει σε τέτοιο βαθμό που να δίνει την άνεση στην ομάδα να αισθάνεται σιγουριά, δίνει όμως το δικαίωμα της ελπίδας για ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Ήδη στα τρία τελευταία παιχνίδια η ομάδα είναι αήττητη αφού νίκησε το Μοσχάτο που είναι στην τρίτη θέση ενώ απέσπασε δυο εκτός έδρας ισοπαλίες με Ακράτητο και Ηλυσιακό. Ειδικά στο ματς στου Ζωγράφου έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται αδικημένη, καθώς ο γηπεδούχος ήταν εντελώς ακίνδυνος, ενώ η ομάδα της Μυκόνου δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν μετουσίωσε σε γκολ. Πειστική εμφάνιση λοιπόν χωρίς όμως και το αντίστοιχο αποτέλεσμα. Κάτι που παραδέχτηκε και ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Κωτσοβός μετά το τέλος του αγώνα που άφησε τους Μυκονιάτες με την μάλλον πικρή γεύση της ισοπαλίας.

Το θετικό και το εξαιρετικά αισιόδοξο της υπόθεσης για την Άνω Μερά είναι η σταθερά βελτιούμενη απόδοσή της από παιχνίδι σε παιχνίδι. Απόδειξη της καλής δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις και στην προσήλωση που υπάρχει στον στόχο. Μια προσήλωση για την οποία εκτός από το τεχνικό τιμ και τους παίκτες, σημαντικό μερίδιο έχει και η διοίκηση του συλλόγου.

Ο ισχυρός άντρας της ομάδας Νίκος Σαντοριναίος μπορεί λόγω των πολύ αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεών του, να μην έχει δώσει το «παρών» σε πολλά παιχνίδια της, όμως φροντίζει μέσω των συνεργατών του να δίνει λύση σε ό,τι πρόβλημα και αν έχει παρουσιαστεί και φυσικά να είναι άψογος στις υποχρεώσεις του απέναντι σε προπονητή και παίκτες.

Αυτό έχει δημιουργήσει ένα υγιές κλίμα στην ομάδα, κάτι που δίνει το δικαίωμα σε όλους στον μυκονιάτικο σύλλογο να αισιοδοξούν ότι εκτός από τις καλές εμφανίσεις σύντομα θα έρθουν και οι νίκες που θα κάνουν πιο… άνετη την υπόθεση παραμονή στη Γ’ Εθνική!

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares