Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019 17:16

Είχε «ΑΓΙΟ» τον Παπαζαχαρία και πήρε διπλό στου Ζωγράφου η Θύελλα Καμαρίου

Με τον Παπαζαχαρία να δίνει τη λύση στο 92’ η Θύελλα Καμαρίου λύγησε τον σκληροτράχηλο Ηλυσιακό, περνώντας με 1-2 από του Ζωγράφου, παραμένοντας στην κορυφή του 5ου ομίλου με συγκάτοικο την Καλλιθέα.

Η ‘’Καμαριανοί’’ έδειξαν στο πρώτο ημίχρονο ότι εύκολα ή δύσκολα θα περνούσαν από την έδρα του Ηλυσιακού., καθώς το γκολ του Καραλή μόλις στο 4ο λεπτό σε συνδυασμό με τη νωχελική εμφάνιση των γηπεδούχων άνοιγε το δρόμο της νίκης.

Ο Ηλυσιακός του Γιώργου Αρχοντάκη όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και μπήκε δυνατά στο 2ο ημίχρονο, όπου ήταν απειλητικός μέχρι το 60΄ δημιουργώντας 2 καλές ευκαιρίες φτάνοντας κοντά στο γκολ με τον Κονδύλη, ο οποίος τελικά σκόραρε στο 63΄.

Στο 73΄η Θύελλα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τουγουτζόγλου και εκεί που όλα έδειχνα ότι το παιχνίδι θα τελείωσε ισόπαλο ήρθε ο Παπαζαχαρίας για να δώσει την «χαριστική βολή» στο 92’ και παράλληλα το χρυσό τρίποντο στην ομάδα του που την διατηρεί στην κορυφή του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη φάση του γκολ, υποστηρίζοντας ότι ο Παπαζαχαρίας ήταν οφσάιντ, μάι φάση που θα δούμε στα hilights Της αναμέτρησης. 

Το φλας του αγώνα

2’ ο Ερρίκος έκανε κόρνερ και ο Αρκούδας από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ

4’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ. Ο Καραλής έφυγε στη πλάτη της άμυνας και με άψογο πλασέ έκανε το 0-1

5΄ Ο Καραλής δίνει στον Μπουσάι που δεν μπορεί να κάνει το σουτ.

18’ Ο Καραλής αρχικά και στη συνέχεια ο Αργυρίου δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Κοντοπίδη, που πραγματοποίησε διπλή απόκρουση.

28’ Ο Ηλυσιακός ζητάει χέρι πέναλτι

49’ Σουτ του Σουλελέ, μάζεψε ο Ανδριόλας

51΄Σουτ του Νομικού, άουτ η μπάλα

52’ Σεράνι ατομική ενέργεια, κόβει στον Κονδύλη, με τον τελευταίο να σουτάρει ψηλά άουτ

58΄Σουτ από διαγώνια θέση μέσα από την περιοχή του Κονδύλη, ο Ανδριόλας απόκρουσε σε κόρνερ

63’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ. Ο Σεράνι έκλεψε τη μπάλα, με τον Σουλελέ να σουτάρει και τον Ανδριόλα να αποσοβεί τον κίνδυνο, με τον Κονδύλη όμως να βρίσκεται στην πορεία της μπάλας και σχεδόν ανενόχλητος να κάνει το 1-1.

78’ Ο Τουγουτζόγλου μαρκάρει άτσαλα τον Ρόπα και αντικρίζει την κόκκινη κάρτα , αφήνοντας την ομάδα του με 10παίκτες.

88' ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ. Την δεύτερη κίτρινη για τον Ανδρέα Ηρακλή.

92’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ. Ο Παπαζαχαρίας λυτρώνει την Θύελλα Καμαρίου , καθώς μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα του, Ηλυσιακού βρέθηκε ξεμαρκάριστος στην περιοχή και με κοντινό σουτ έκανε το 1-2

90+4 Αποβάλλεται ο Παπαχαρίας για χειρονομία στην εξέδρα και ο Παπαδημητρίου από τον Ηλυσιακό.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Κοντοπίδης, Ζουμπουλάκης, Ρόπας, Παπαδημητρίου (46' Κονδύλης), Σαμιώτης, Αμανατίδης (19' λ.τρ. Μπουσάι), Σεράνι, Ηρακλής, Νομικός, Μενδρινός, Σουλελές (72' λ.τρ. Μουκίδης).

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Βαγγέλης Χαντές): Ανδριόλας, Ερρίκος, Μπουσάι (88' Παπαγγελής), Παπαζαχαρίας, Αρκούδας, Μαλάι, Ζέλο (67' Ηλιόπουλος), Σιμιτσής (90' Μαυρομάτης), Αργυρίου, Καραλής,Φύτρος (59' Τουγουντζόγλου).

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades

Η βαθμολογία

2019-12-08_f47cd.jpg

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares