Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012 14:13

Διπλό μεσα στην Θήρα για τη Νιό

karterados-ios 14 2012

Ένα παιχνίδι με πολλές μάχες στο χώρο του κέντρου και πολύ κυκλοφορία της μπάλας παρακολουθήσαμε στο γήπεδο του Καμαριου.

Η Ίος παρατάθηκε στον αγωνιστικό χώρο με πολλές ελλείψεις και χωρίς πολλές λύσεις από των πάγκο αντίθετα από των Καρτεράδο που ύστερα από το θετικό αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής(3-3 στο γήπεδο της Ίου) περίμενε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι άρχισε άσχημα για την Ίο καθώς στο 9¨αναγκαστηκε σε αλλαγή. Βγήκε από το παιχνίδι ο Βάλμας Νικόλαος και μπήκε ο Καραπούλιος Δημήτριος (πρώτη εμφάνιση με την ανδρική ομάδα)

Η ομάδα της Ίου είχε την τύχη να πετυχει ένα γρήγορο γκολ στο 20"οταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Μπατσαλης Ιωάννης με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρούσσου κάνοντας το 0-1. William Hill Sports

Η ομάδα του Καρτεράδου είχε την υπεροχή κυκλοφόρησε σωστά την μπάλα αλλά οι τελικές προσπάθειες κατέληγαν άουτ ή στα χέρια του τερματοφύλακα Καραμπικα. Η μοναδική πολύ καλή ευκαιρία για τον Καρτεράδο έγινε στο35’ όταν από πλάγια συρτή σέντρα ο Πολυζοπουλος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στην κενή εστία του τερματοφύλακα Καραμπικα.

Στην επανάληψη ο Καρτεραδος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 60"απειλησε την εστία του Καραμπικα με σουτ μέσα από την περιοχή που πέρασε λίγο άουτ..πριν είχαμε δυο κίτρινες κάρτες μια για κάθε ομαδα. Στο 53’ για την Ίο στον Καλογήρου και στο 57’ για τον Καρτεράδο στο Πρεκα για σκληρά μαρκαρίσματα.

Στο 69"ευκαιρια για την Ίο σουτ απο τον Οκετσοκου απεκρουσε ο Ζωρζος.

Στο 75’ο Ρούσσος βρέθηκε μέσα στην περιοχή σούταρε αλλά απέκρουσε ο Καραμπικας.

Στο 80’ σουτ του Κουντουρη από πλάγια λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι. Στο 83΄φαουλ για την Ίο με εκτελεστή τον Δαμβακαρη μπλόκαρε ο Ζωρζος.
Στο 84 κίτρινη για την Ίο στον Ξενιό Ιωάννη.
Στο 86"πολη καλό σουτ από των Ρούσσο μέσα από την περιοχή λίγο άουτ. Την τελευταία ευκαιρία του αγώνα είχε η Ίος όταν ο Τσακιροπουλος μόνος του με τον Ζωρζο σούταρε ο τερματοφύλακας απέκρουσε και με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα.

Πολύ καλή η διαιτησία του Αλιφραγκη Χαρ. Ίσως η μεγάλη καθυστέρηση που κράτησε στο τέλος του αγώνα να μην ήταν και η πραγματική καθυστέρηση βάση της εξέλιξης του ματς.

ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ: ΖΩΡΖΟΣ Β, ΠΡΕΚΑΣ Ε, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Σ, ΧΑΛΑΡΗΣ Ν, ΣΠΛΑΤΑΣ Λ, ΒΑΖΑΙΟΣ Α, ΔΕΝΑΞΑΣ, ΦΩΤΕΙΝΟΣ Α, ΡΟΥΣΣΟΣ Α, ΠΟΛΥΖΟΠΟΥΛΟΣ Δ, ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ Ε, ΚΑΡΑΒΟΛΑΣ Δ, ΛΥΓΝΟΣ Ε, ΔΕΝΑΞΑΣ Χ, ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ, ΦΩΤΕΙΝΟΣ Ε.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΑΝ, ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛ.
ΑΣ ΙΟΥ: ΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ Κ, ΞΕΝΙΟΣ Ι, ΒΑΛΜΑΣ Ι, ΒΑΛΜΑΣ Ν, ΜΠΑΤΣΑΛΗΣ Ι, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ν, ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ Ε, ΚΑΛΑΘΑΣ Κ, ΟΚΕΤΣΟΚΟΥ, ΔΑΜΒΑΚΑΡΗΣ Ν, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΣ Ι, ΚΑΝΟΥΛΑΣ Ν, ΚΑΡΑΠΟΥΛΙΟΣ Δ.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΚΑΡΑΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ.

Δείτε εδώ τωτογραφείες απο τον αγώνα μεταξύ του ΑΟ Καρτεράδου και Α.Σ. Ίου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares