Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012 21:47

Νίκη στο Αγερσανί και «πάτησε» κορυφή….

ANAGENNHSH-ASTERAS PANYGIRIA

Ο Αστέρας Μαρμάρων κατάφερε να πάρει την νίκη σήμερα στον Άγιο Αρσένιο κόντρα στην τοπική ομάδα του χωρίου Αναγέννηση Νάξου επικρατώντας με 2-4.

William Hill Sports Ο Αστέρας Μαρμάρων μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου, ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με 2-0. Σκόρερ των δύο τερμάτων οι: Βιντζηλαίος στο 4΄, με όμορφο σουτ και Κληρονόμος στο 12΄ με ατομική ενέργεια.


Από εκεί και πέρα τα ινία του αγώνα ανέλαβε η Αναγέννηση Νάξου, η οποία με συνεχές πρέσινγκ κατάφερε να κλείσει τους «κόκκινους» της Πάρου στα καρέ τους, με αποτέλεσμα να αρχίσει να «μυρίζει» η μείωση του σκορ, η οποία τελικά ήρθε στο 28ο λεπτό, όπου ο Βασιλάκης έκανε μια κάθετη μπαλιά για τον Belegu και ο τελευταίος, με άψογο πλασέ μείωσε σε 1-2, σκορ που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.  


 Η Αναγέννηση μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο ήρθε στο 47΄, έπειτα από μια έξυπνη κομπίνα φάουλ, όπου ο Κεραμιώτης, πάσαρε στον Βαγενά και εκείνος ευστόχησε από πλάγια θέση εντός της μικρής περιοχής φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια (2-2).


Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Πέτρου Κενέρ άρχισε να μπαίνει και πάλι στο παιχνίδι και ανεβάζοντας την απόδοση της, στο 71΄ ο Αλιπράντης έκανε μια σέντρα από δεξιά ψάχνοντας τον Κληρονόμο, ο όποιος καραδοκούσε στο πέναλτι και με ένα καταπληκτικό ΄΄βολ πλανέ΄΄ ξαναέβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ κάνοντας το 2-3.


Στο 73΄ λεπτό ο Ζήδρος υπέπεσε σε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Χριστόφορο με αποτέλεσμα ο διαιτητής του παιχνιδιού Μαραγκός να τον αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα.


Στο 92 λεπτό του παιχνιδιού ο Βιτζηλαίος ξεκίνησε από την μεσαία γραμμή και αφού «χόρεψε» την άμυνα της Αναγέννησης κατάφερε να σκοράρει με ένα όμορφο πλάσε διαμορφώνοντας το 2-4,που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. 

         
Συνθέσεις:
Αναγέννηση Νάξου: (Πολέμης) Βασιλάκης, Δεγαίτας, Πιτταράς, Bailey (Καραμανής), Ζήνδρος, Belegu, Βασιλάκης, Βαγενάς, Μπάκαλος,

 Λίκα (Σιδερής), Κεραμιώτης (Καρποντίνης).


Χωριανόπουλος, Αλμπανίδης, Μελισουργός, Καπαρέλης.


Αστέρας Μαρμάρων: (Κενέρ) Σερέπας, Σάμιος Ν., Σάμιος Κ., Αλιπράντης, Ρούπας, Καρανίκης, Κρητικός (Ρούσσος Β.), Κορνέλ (Λούκης), Χριστόφορος, Βιτζηλαίος, Κληρονόμος.


Ζαμπαλάκης, Ρούσσος, Σομπόνης, Ζουμής.


Ακολουθούν: βίντεο, φωτογραφίες και δηλώσεις από τον αγώνα.


William Hill Sports

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares