Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012 17:13

Ντέρμπι και επεισόδια!

pan8iraikos-anw syros 1 14 1 2012

Στο παιχνίδι που ξεχώριζε στο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής Πανθηραϊκός και Άνω Σύρος διασταύρωσαν τα ξίφη τους με μοναδικό σκοπό τους τρεις βαθμούς.

William Hill Sports Οι «Συριανοί» τελικά ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν τους 3 βαθμούς  και να μειώσουν απ την κορυφή κερδίζοντας με 1-0 χάρης σε γκολ του Τζώρτζη. Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του εκλιπόντος καθηγητή κ Μητροπία Γεωργίου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και στο 1ο λεπτό ο Stoychev έπιασε ένα σουτ βολίδα στο όριο της μεγάλης περιοχής με τη μπάλα να περνά λίγα εκατοστά πιο έξω απ το δοκάρι του Ξαγοράρη. Στο 3ο λεπτό οι γηπεδούχοι θα μπουν στην περιοχή ο Παναγιωτίδης θα γυρίσει την μπάλα στον Πέκα εκείνος θα σκοράρει όμως ο επόπτης υποστηρίζει πως η μπάλα είχε βγει άουτ και ακύρωσε το γκολ. Στο 15ο λεπτό ο Πέκα θα πιάσει την γυριστή κεφαλιά στην περιοχή και ο αμυντικός της Σύρου Συριανός Α. θα διώξει την μπάλα που κατευθυνόταν προς τα δίχτυα. Στο 18ο λεπτό ακυρώνεται γκολ της Σύρου αφού έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τζώρτζη θα αποκρούσει ο Ξαγοραρής χωρίς να συγκρατήσει την μπάλα και εκεί θα βρεθεί ο παίκτης της Σύρου θα πλασάρει πάνω στην γραμμή όμως ο επόπτης διακόπτει το ματς για οφ-σάιντ.

 

Από κει και πέρα φτάνουμε στο 30' με ένα τρίλεπτο επιθετικού μονολόγου για τους φιλοξενούμενος. Αρχικά ο Μανουδάκης θα πιάσει ένα εκπληκτικό σουτ έξω απ την περιοχή όμως η μπάλα δεν θα του κάνει το <<χατίρι>> και θα σταματήσει πάνω στο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης θα πιάσει το σουτ λίγο έξω απ την μικρή περιοχή όμως αυτή τη φορά ο Ξαγοραρής θα κάνει μία μεγάλη επέμβαση και θα αποσοβήσει τον κίνδυνο. Η Άνω Σύρος εξακολουθεί να πιέζει και στο 32' ο Αληφραγκής θα μπει απ τα πλάγια θα γυρίσει τη σέντρα που περνάει μεταξύ αμυντικού και τερματοφύλακα χωρίς όμως να βρίσκεται εκεί επιθετικός της Σύρου για να ανοίξει το σκορ. Στο 39ο λεπτό ο τερματοφύλακας της Σύρου Σαγρές θα βγει να προλάβει την μπάλα που όμως δεν τον έχει δει ο Αναγνωστόπουλος με αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να συγκρουστούν πολύ άσχημα μεταξύ τους με τον δεύτερο να χρειάζεται φορείο για να αποχωρήσει.

 

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Τζώρτζης  γίνεται ο <<χρυσός>> σκόρερ της ομάδας του και κάνει το 0-1.Συγκεκριμένα κερδισμένο φάουλ πάνω στη γραμμή της περιοχής ο Τζώρτζης εκτελεί άψογα στο αριστερό παραθυράκι του Ξαγοράρη που είναι ανήμπορος να αντιδράσει. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου είχαμε και αναγκαστική αλλαγή καθώς ο Αναγνωστόπουλος δεν μπόρεσε να συνεχίσει με τον Σαγκινέτο να παίρνει τη θέση του.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθηραϊκός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του ψάχνοντας για την ισοφάριση ασκώντας τρομερή πίεση στην Άνω Σύρο. Στο 49ο λεπτό ο Κελίδης με  τρομερό σουτ έξω απ την περιοχή θα αστοχήσει λίγα εκατοστά. Δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης θα αστοχήσει σε μοναδική ευκαιρία με κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 52 ο Μηνδρινός σουτ έξω απ την περιοχή λίγο άουτ. Στο 59ο λεπτό ο Μηνδρινός και πάλι θα πιάσει με το δεξί ένα πολύ καλό συρτό σουτ η μπάλα θα πάει στη γωνία του τέρματος όμως ο Σαγρές θα διώξει σε κόρνερ σε μία πολύ δύσκολη απόκρουση. Στο 61' αναγκαστική αλλαγή για τον Πανθηραϊκό ο Αρβανίτης θα αποχωρήσει με τον Δακουτρό να παίρνει τη θέση του.

Στο 64' εκτέλεση φάουλ του Πέκα η μπάλα και πάλι λίγο άουτ. Στο 83ο λεπτό είχαμε και το highlight της αναμέτρησης με τον Ρενιέρη να πιάνει μια εκπληκτική κεφαλιά με το Σαγρέ να κάνει μία απίστευτη απόκρουση και να διώχνει με τα ακροδάχτυλα πάνω στη γραμμή. Στο 86' θα πιάσει την κεφαλιά ο Γιαννακόπουλος όμως και πάλι ο Σαγρές θα πει όχι. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Παναγιωτίδης θα πιάσει μία φωτοβολίδα-σουτ με την μπάλα να «γλύφει» το δοκάρι του Σαγρέ.

pan8iraikos-anw syros 2 14 1 2012

Εκεί που περίμεναν όλοι να τελειώσει το ματς στην τελευταία φάση ο Παναγιωτίδης θα μπει στην περιοχή θα ανατραπεί απ τον αμυντικό της Σύρου με όλο τον πάγκο και τον κόσμο στις κερκίδες να ζητούν πέναλτι. Ο διαιτητής λέει παίζεται και εκεί ξεκινάει η «μάχη»! Οι παίκτες του Πανθραϊκού εξαγριωμένοι πάνε στον διαιτητή να ζητήσουν το πέναλτι με τον διαιτητή να χάνει την ισορροπία του και να πέφτει κάτω. Έπειτα από περίπου 5 λεπτά καθυστερήσεις το παιχνίδι θα ξαναρχίσει αλλά ο διαιτητής στην επόμενη φάση θα σφυρίξει τη λήξη με τους φιλάθλους και τους παίκτες του Πανθηραικού να είναι έξω φρενών. Με αποτέλεσμα ο διαιτητής να φυγαδευτεί στα αποδυτήρια της Σύρου με περίπου 60 άτομα να έχουν μπλοκάρει την έξοδο απ τον αγωνιστικό χώρο. Για την αποχώρηση των διαιτητών χρειάστηκε η συνοδεία αστυνομικών 2 ώρες μετά.

MVP:O τερματοφύλακας της Άνω Σύρου Σαγρές που έπιανε τα «άπιαστα»! Αναμφίβολα αν είναι ήταν αυτός ίσως το σκορ να μην είχε μείνει στο 0-1.Τρομερή εμφάνιση απ τον γκολκίπερ της Σύρου.

William Hill Sports

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Φουστέρης Γ.): 1.Ξαγοράρης Τ.(T) 2.Κουλόλι Γ 3.Μπεκρής Α. 4.Ρενιέρης Γ. 5.Γιαννακόπουλος Λ. 6.Αρβανίτης Ρ. 7.Παναγιωτίδης Π. 8.Νομικός Ε. 9.Κελίδης Γ. 10.Μηνδρινός Η.(C) 11.Πέκα Γ

ΑΛΛΑΓΕΣ:

12.Δακουτρός Μ. 13.Μυλωνάς Σ. 14.Νομικός Μ. 15.Λυγνός Ν. 16.Πελέκης Β. 17.Βαζαίος Χ.

ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ (Πούλος Μ.):1.Σαγρές Θ.(Τ) 2.Συριανός Α. 3.Βαβουράκης Ν. 4.Παπαδάκης Γ. 5.Αναγνωστόπουλος Χ. 6.Δερμόπουλος Α. 7.Αληφραγκής Σ. 8.Τζώρτζης Ι.(C) 9.Stoychev S. 10.Mανουδάκης Κ. 11.Βαμβακούσης Α.

ΑΛΛΑΓΕΣ:

12.Βλαχογιάννης Β. 13.Σαγκινέτος Β. 14.Μελλισάνης Γ. 15.Κρητικός Λ.

Δείτε εδώ φωτος απο τον αγώνα Πανθηραϊκός - ΑΟ Άνω Συρου


Για το Sportcyclades απ τη συννεφιασμένη Σαντορίνη

Ρούσσος Νίκος

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares