Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 00:46

Βαλαβανόπουλος: Στόχος μου να βοηθάω την ομάδα να νικάει κάθε Κυριακή

Όταν μιλά για νούμερα και στατιστικά σχετικά με τον Πανθηραϊκό, τότε δεν μπορείς παρά να εστιάσεις στον ''Αρχισκόρερ'' της ομάδας από τη Σαντορίνη, Νίκο Βαλαβανόπουλο.

Είναι σαφέστατο ότι, το δίμηνο που ο Βαλαβανόπουλος τέθηκε εκτός μάχης ο Πανθηραϊκός είχε σαφέστατο πρόβλημα στο σκοράρισμα, αφού από τα 17 γκολ που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα, ο Βαλαβανόπουλος έχει πετύχει τα 7 και μάλιστα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αφού η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση συνέπεσε ουσιαστικά με την αλλαγή προπονητή στο Πανθηραϊκό, με τον Μανόλη Παπαματθαιάκη να έχει ακόμη ένα σημαντικό όπλο στα χέρια του.

Και πάμε στα νούμερα που είναι απλά και απόλυτα κατανοητά... Ο Βαλαβανόπουλος ξεκινά τη χρονιά στον Πανθηραϊκό με 2 γκολ στον πρώτο αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Ηλυσιακό και αφήνει όλους άφωνους με την ευχέρεια στο σκοράρισμα. Εκεί η ατυχία του χτυπά την πόρτα και μία περιπέτεια υγείας τον αφήνει για σχεδόν 2 μήνες εκτός δράσης και ρυθμού. Στην επιστροφή του και όταν πλέον μπαίνει σε κανονικό ρυθμό, ο Βαλαβανόπουλος όχι μόνο σκοράρει κατά ριπάς, αλλά όταν σκοράρει η Πανθηραϊκός κατακτά τρίποντα και συγκεκριμένα 7 γκολ = 9 βαθμοί για την ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη που σίγουρα τρίβει τα χέρια του με την επιστροφή του Βαλαβανόπουλου. Για την ιστορία Καλλιθέα - Πανθηραϊκός 0-1, Πανθηραϊκός - ΑΕ Μοσχάτου 3-0 (1 γκολ), Πνθηραϊκός - Κηφισιά 3-0 (3 γκολ) και Πανθηραϊκός - Άγιοι Ανάργυροι 2-0 (2 γκολ).

IMG_1465ddfhdf_806ca.jpg

Φυσικά, μία συζήτηση με τον ποδοσφαιριστή, δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με την συγκεκριμένη ερώτηση, αφού πλέον με τα 7 τέρματα έχει φτάσει στην 3η θέση στον πίνακα των σκόρερ:

-Μετά την περιπέτεια υγείας που είχες επέστρεψες και έχεις συμβάλει σημαντικά για την καλή πορεία της ομάδας πετυχαίνοντας 7 τέρματα, τα οποία παρεμπιπτόντως έφεραν όλα τους βαθμούς τη νίκης στην ομάδα, πως νιώθεις γι αυτό;

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο κομμάτι της ζωής μου η περιπέτεια υγείας που πέρασα ήμουν 1,5 μήνα εκτός γηπέδων και έμεινα πάρα πολύ πίσω στα πάντα,ήταν κάτι περαστικό και είμαι πολύ χαρούμενος που επανήλθα αρκετά γρήγορα,από εκεί και πέρα μου αρέσει που τα γκολ μου δίνουν βαθμούς στην ομάδα και βοηθάω μαζί με τους συμπαίκτες μου την ανοδική πορεία της ομάδας,οι νίκες δεν έρχονται μόνο από εμένα, αλλά από όλους στην ομάδα ο καθένας κάνει την δουλειά του και έτσι φτάνουμε στις νίκες. Στην ομάδα υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες με πολύ ποιότητα οι οποίοι είναι για μεγαλύτερη κατηγορία όπως και το προπονητικό τιμ, γι αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα σε πολύ υψηλούς ρυθμούς και αυτό φαίνεται και στα αποτελέσματα κάθε Κυριακή».

-Πως κρίνεις την πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα;

«Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση έχουμε βρει ρυθμό δουλεύουμε κάθε μέρα και προσπαθούμε και Κυριακή να κάνουμε την δουλειά μας,υπάρχει καλή ψυχολογία πολύ καλό κλίμα γενικά και προσπαθούμε για το καλύτερο.Η πορεία της ομάδα είναι ανοδική και θα συνεχίσει να είναι».

-Τι βλέπεις για τη συνέχεια;

«Η συνέχεια είναι το παιχνίδι της Κυριακής που πάμε στον Ερμή Κορυδαλλού, βλέπουμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά, το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα υπάρχουν πολύ καλές ομάδες».

IMG_0340_97c32.jpg

-Έχεις προσωπικό στόχο την κορυφή του πίνακα των σκόρερ;

«Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθάω την ομάδα να νικάει κάθε Κυριακή, από εκεί και πέρα ότι έρθει στο μέλλον καλοδεχούμενο, ήμουν άτυχος και έχω χάσει τουλάχιστον 6-7 αλωνίστηκες, δεν θέλω να λέω πολλά μου αρέσει να κρατάω χαμηλό προφίλ, τα πολλά λόγια μερικές φορές σου γυρνάνε αρνητικά, το μέλλον είναι μακρύ και οι αγωνιστικές πολλές ακόμα υπομονή δουλειά και πολύ συγκέντρωση».

-Ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας;

«Θέλουμε κάθε Κυριακή στην έδρα μας ο κόσμος του νησιού να έρχεται στο γήπεδο, θα βλέπει μια πολύ καλή ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο, έχει δικιά της ταυτότητα και θα προσπαθεί για το καλύτερο,ήδη είμαστε πολύ χαρούμενοι που έρχεται ο κόσμος και μας στηρίζει, θέλουμε κάθε Κυριακή να τους κάνουμε χαρούμενους από μέρος μας... Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας που μας στηρίζει και μας βοηθάει ψυχολογικά στα παιχνίδια,μας δίνουν δύναμη να προσπαθούμε για το παραπάνω».

 IMG_1594sdfgsg_01c9b.jpg

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares