Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 10:18

Γιάννης Γκρινιάρης: Για μας είναι μονόδρομος η νίκη [aud]

Δηλώσεις στο Sportcyclades παραχώρησε ο μπόμπερ του Άρη Θήβας , Γιάννης Γκρινιάρης. Ο έμπειρος «άσσος» που διαθέτει πλούσιο βιογραφικό στις Εθνικές Κατηγορίες , μίλησε για τον αγώνα της ομάδας του για επιβίωση, χαρακτήρισε το παιχνίδι στη Νάξο τελικό και για τις δυο ομάδες και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η ομάδα του , στο τέλος θα καταφέρει να σώσει την παρτίδα και να ανανεώσει τη συμμετοχή της στη Γ’ Εθνική.  

Γιάννη , θα ξεκινήσω με μια τυπική ερώτηση… Πες μου αλήθεια η πορεία της ομάδας σου μέχρι τώρα σε ικανοποιεί;

Ξεκινήσαμε με άλλες φιλοδοξίες όμως στην πορεία κάποια κακά αποτελέσματα σε συνδυασμό με τραυματισμούς μας έφεραν σε μια πολύ δύσκολη θέση, απομακρύνοντας μας κατά πολύ από το αρχικό μας πλάνο και τις φιλοδοξίες που είχαμε. Έτσι, τώρα είμαστε προσανατολισμένοι σε έναν τελείως διαφορετικό στόχο , σε αυτόν της παραμονής , που αποτελεί μονόδρομο ,πια, για μας. Ο Όμιλος στον οποίο παίζουμε είναι πολύ δύσκολος , με ομάδες ισοδύναμες αλλά εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας ως το τέλος.

Έρχεστε από 5 συνεχόμενες ήττες στη Νάξο. Στόχος σας είναι να προστατέψετε την διαφορά των 5 πόντων του 1ου παιχνιδιού ή το πλάνο είναι διαφορετικό;

Για μας είναι μονόδρομος η νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Το ίδιο φαντάζομαι ότι ισχύει και για την ομάδα της Νάξου , φυσικά. Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο και πλέον δεν μπορούμε να κοιτάζουμε να προστατέψουμε διαφορές αλλά να παίρνουμε νίκες. Στον αγώνα που κάνουμε για επιβίωση είναι απαραίτητες οι νίκες.

Για πες μου τί ξέρεις για την ομάδα της Νάξου. Πιστεύεις ότι υπάρχουν σημεία που η ομάδα σου υπερτερεί;

Η ομάδα της Νάξου είναι μια πολύ καλοδουλεμένη ομάδα που έχει στόχους και αξιόλογους παίχτες. Είναι μια επικίνδυνη και σκληρή ομάδα ειδικά μέσα στη Νάξο μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο αλλά θα προσπαθήσουμε για τη νίκη ως το τέλος. Το παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας και για τις δυο ομάδες και εγώ περιμένω ένα πολύ σκληρό παιχνίδι που θα το κερδίσει εκείνος που το θέλει περισσότερο, εκείνος που έχει περισσότερο πάθος.

Γιάννη κλείνοντας θα ήθελα και τη δική σου ευχή τόσο για σένα και τους προσωπικούς σου στόχους όσο και για το Πρωτάθλημα

Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν απόλυτα με τους στόχους της ομάδας μου. Αν οι φιλοδοξίες της ομάδας μου δεν πετύχουν , τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για επίτευξη προσωπικών στόχων. Δεν μπορώ να θεωρήσω τον εαυτό μου πετυχημένο αν η ομάδα μου αποτύχει στους στόχους της.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ η ομάδα μου αλλά και η ομάδα της Νάξου να πετύχουν τους στόχους τους και να παραμείνουν στην Κατηγορία γιατί είναι επαρχιώτικες ομάδες και είναι ωραίο να υπάρχουν εκπρόσωποι της επαρχίας σε υψηλό επίπεδο.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares