Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012 15:52

Ανω Μερά-ΑΟ Πάγου: ''Καλπάζουν οι Μυκωνιάτες''....

ANO MERA-AO PAGOY 3-0

Απολύτως επιτυχημένα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τον πρώτο γύρο η πρωτοπόρος της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων ΑΣ  Άνω Μεράς ( ακολουθεί το ρεπό της ) κερδίζοντας σήμερα το πρωί στο γήπεδο της τον Πάγο Σύρου με 3-0.

William Hill Poker Αρκετά αγχωτικά καθώς η σφιχτή άμυνα των φιλοξενούμενων σε συνδυασμό με την αστοχία της ομάδας της Μυκόνου δεν της επέτρεψε να φτάσει στο γκολ παρά μόνο αργά στο 2ο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 73ο λεπτό. Σε μία από τις πολλές επιθετικές προσπάθειες η μπάλα μετά από ενέργεια του Κουκά Ζ. έφτασε στα πόδια του Θεοχάρη που την έσπασε στο ύψος του πέναλτι και ο επερχόμενος Ψυχράμης άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ. Από κει και πέρα μέσα σε 7 λεπτά το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε όταν ο Κουκας Ζ μετα από προσπάθεια από δεξιά και ασίστ του Ασημομύτη Ν. πλάσαρε εύστοχα ( 78ο λεπτό ) και 2 λεπτά μετά ο πασέρ έγινε σκόρερ όταν με κεφαλιά έγραψε το τελικό σκορ.

Η Ανω Μερά ήταν καλύτερη και κινδύνευσε ελάχιστα , με τον Πάγο να κάνει την καλύτερη ευκαιρία του στο 75ο λεπτό με τον Αργυρό να προσπαθεί να κρεμάσει τον Αγγελίδη , με τον τελευταιο να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ. Ενδεικτικά η Ανω Μερα απείλησε  4ο λεπτό με φάουλ έξω από την περιοχή με τον Ασημομύτη Α. Στο 20ο ο ίδιος παίκτης πιάνει μονοκόμματο σουτ που περνάει κοντά στην εστία του Κρεμόνα. Ο Θεοχάρης στο 26ο χάνει την δική του ευκαιρία με δυνατό σουτ που αποκρούεται από τους αμυντικούς μέσα στην μικρή περιοχή . Στο 33ο το σουτ του Ονουφέρκο από εξαιρετική θέση βρίσκει τα πόδια των αμυντικών και στο 38ο λεπτό οι Μυκονιάτες διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Γάτσου η οποία δεν δόθηκε.

Στο 2ο ημίχρονο η Ανω Μερα μπήκε δυνατά και στο 46ο απείλησε με σέντρα σουτ του Μαρτίνου που απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Παγου. Στο 52ο και στο 65ο Θεοχάρης και Κουκας Ζ, χάνουν ευκαιρίες από πλεονεκτικές θέσεις για να έρθει  η λύτρωση 8 λεπτα αργότερα. Σε γενικές γραμμές ηΑνω Μερα ήταν πολύ καλύτερη και άξιζε την νίκη. Ο Πάγος αμύνθηκε σθεναρά, το παιχνίδι ήταν δυνατό χωρίς να ξεφύγει πάντως το σε καμία περίπτωση από τα αθλητικά πλαίσια . Καλή η διαιτησία του κ.Δρόσου και των εποπτών του. Την επόμενη αγωνιστική η Ανω Μερά έχει ρεπό και ο Πάγος φιλοξενεί στην έδρα του τον Πανθηραικό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Ανω Μερά: Αγγελίδης, Τόσκα , Ονουφέρκο, Κατρατζόπουλος ( 80ο Ασημομύτης Ε.) , Κεραμιδάς, Γάτσος ( 46ο Ασημομύτης Ν ) , Μαρτίνος, Κουκάς Μ ( 60ο Κουκάς Ζ. ), Ασημομύτης Α., Θεοχάρης,  Ψυχράμης.


Πάγος : Κρεμόνας, Κόμμίτης, Μαρμαγγώνης, Σαμιοτάκης, Ρούσσος, Πρελορέντζος ( 35ο Τρόκα ), Βαμβακάκης, Βαρθαλίτης ( 70ο Ζουλούρος ), Αργυρός ( 81ο Γεράρδης ) , Μανώλης, Πρίντεζης.

ANO MERA-AO PAGOY1

Βασίλης Ψυχράμης

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Διπλο στο 90' για τον ΑΟ Πάρου Νίκη για την Άνω Σύρο... »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares