Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012 23:21

Δημήτρης Πανέτας: ''θα τα καταφέρουμε και φέτος''!!!

peristeri-mykonos-2112-poanetas

Σήμερα φιλοξενούμε τον φορ του ΑΟ Μυκόνου Δημήτρη Πανέτα που με δικά του γκολ έχει δώσει σημαντικούς πόντους στην ομάδα του.

William Hill Poker
Δημήτρη, ο ΑΟΜ φέτος είναι σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, πολλοί τον χαρακτηρίζουν ως τον πιο δύσκολο από τους 10 ομίλους της Δ Εθνικής και δεν είναι τυχαίο αυτό αφού βλέπουμε σε αυτό το group ιστορικές ομάδες με πλούσιο παρελθόν αλλά και ονόματα παικτών προπονητών, με βαρύ βιογραφικό!. Παρόλα αυτά η ομάδα μας τα πηγαίνει περίφημα και με ένα καταπληκτικό σερί έχει πιάσει στην 7η θέση ένα από τα φαβορί το Αιγάλεω. Θεωρείς ότι θα τα καταφέρεται και φέτος να μείνει για άλλη μια χρονιά η Μύκονος στην Δ’ Εθνική;: «Σίγουρα ο όμιλος τις Αθήνας είναι ο πιο δύσκολος της Δ' Εθνικής. Από την αρχή της σεζόν ο στόχος μας είναι η παραμονή και πιστεύω ότι έχουμε την δυνατότητα να τα καταφέρουμε ακόμα και χωρίς το μπάτζετ των προηγούμενων χρόνων.»

Ο κ. Αθανασιάδης είναι από τους πιο έμπειρους προπονητές της κατηγορίας αλλά και το κυριότερο, γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα της Μυκόνου αλλά και τον φετινό όμιλο. Πες μας δυο λόγια για τον προπονητή σου, αλλά και πως είναι μέσα στα αποδυτήρια μετά από ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά και μετά από ένα αρνητικό.: «O κ. Αθανασιάδης "διαβάζει" εξαιρετικά το κάθε ματς και μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι προετοιμασμένοι κατάλληλα για το τι θα αντιμετωπίσουμε. Ακόμα και στα αρνητικά αποτελέσματα που είχαμε στην αρχή, δεν έπαψε στιγμή να μας πιστεύει και να μας εμψυχώνει! Ξέρει να παίρνει από τους ποδοσφαιριστές του το 100%»

Ο ΑΟ Μυκόνου παρά το γεγονός ότι έχει πάρει 3 ισοπαλίες σε πολύ δύσκολες έδρες, ψάχνει ακόμα τη νίκη εκτός έδρας. Την Κυριακή η ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Αίαντα στον Ταύρο. Τι λες θα μας κάνετε να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη εκτός Μυκόνου;: «αντιμετωπίζουμε έναν έκτον πρωτοπόρων του ομίλου σένα πολύ δύσκολο γήπεδο, δεν φοβόμαστε κανέναν, έχουμε ψυχολογία και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα και γιατί όχι και τη νίκη»

Η μεταγραφική περίοδος σχεδόν τελείωσε, θεωρείς ότι με την προσθήκη που έκανε η διοίκηση μαζί με τον προπονητή, θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της;:
William Hill Poker

«αποκτήσαμε έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή τον Χρήστο Μουλάκη απ’ την Τριγλία Ραφήνας 6 χρονια βασικός στην ομάδα του, η οποία είναι πολύ καλή στον 9 όμιλο τις Δ Εεθνικής, και πιστεύω θα μας βοηθήσει πολύ.»

Πρόσφατα αντιμετωπίσατε τον Πανναξιακό. Πες μας δυο λόγια για αυτό το ματς αλλά και για την άλλη ομάδα του νομού μας: «ήταν ένα πολύ ωραίο ματς με πολύ κόσμο, σε αθλητικά πλαίσια. Η ομάδα της Νάξου μου άρεσε παρά πολύ είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και παίχτες έμπειρους για την κατηγορία. Πιστεύω ότι έχει τις δυνατότητες να σωθεί και θα ήταν τέλειο να τα καταφέρουμε και οι δύο ομάδες»

Δημήτρη έχεις αγωνιστεί σε ομάδες της Αθήνας. Αν δεν κάνω λάθος ο ΑΟΜ είναι η πρώτη νησιώτικη ομάδα που παίζεις. Θέλω να μου κάνεις μια σύγκριση με τις ομάδες της Αθήνας, τόσο στο οργανωτικό κομμάτι αλλά όσο και στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών σε αυτό το επίπεδο: «ο ΑΟΜ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε οργανωτικό επίπεδο, από ομάδες τον Αθηνών! σίγουρα στην Αθήνα έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλούς ποδοσφαιριστές γιατί υπάρχει περισσότερος κόσμος και δύσκολα ένας ποδοσφαιριστής παίρνει την απόφαση να πάει σε μια εξαιρετική φουρνιά με παιδιά που είναι 5-6 χρόνια μαζί και με τις απαραίτητες προσθήκες καταφέρνει τα τελευταία χρονιά να είναι κατά τι γνώμη μου η καλύτερη ομάδα στις Κυκλάδες με πολλές κατακτήσεις κυπέλλων και αξιοπρόσεχτες πορείες στην Δ' Εθνική.»

Το καλοκαίρι αν όλα πάνε καλά και μείνει η ομάδα στην Δ΄ Εθνική, εσύ θα ήθελες να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι με την φανέλα της;: «εννοείτε θέλω να μείνω στην ομάδα μου αρέσει πολύ να αγωνίζομαι με την φανέλα του ΑΟΜ»

Δημήτρη θέλω να μας πεις για σένα δυο λόγια: (ένα μικρό βιογραφικό) «Άγιος Θωμάς Γουδί Β’ Αθήνας και Α' (1 πρωτάθλημα Β’ Αθήνας) Ηλησιακός Β και Γ Εθνική (1 άνοδο στην Β εθνική, 25 συμμετοχές) Αγιος Δημήτριος Γ’ Εθνική-Μύκονος Δ'- Νέα Ιωνία Δ'- Πανελευσινιακός Δ' (1 κύπελλο ΕΠΣΔΑ) Γαλάτσι (1 πρωτάθλημα Β Αθήνας) και φέτος»

Σε ευχαριστούμε πολύ για αυτή την συνέντευξη που μας έδωσες και σου ευχόμαστε, υγεία πάνω απ’ όλα αλλά και πολλά πολλά γκολ με τη Μύκονο, και φυσικά πολλές επιτυχίες: «ευχάριστο πολύ πάνω απ’ όλα να μείνει ο ΑΟΜ στην κατηγορία»
William Hill Poker

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares