Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2012 18:39

Ανούσια ισοπαλία στο el classico της Πάρου

aop-nireas-1-4-2-2012

Σε ένα δυνατό και όχι πολύ καλό από πλευράς θεάματος παιχνίδι, ο ΑΟ Πάρου κατάφερε να κλέψει το βαθμό της ισοπαλίας από το Νηρέα. Το παιχνίδι ήταν ένας διαγωνισμός λαθών των δύο αμυνών και ίσως αν δεν είχε τόσο δυνατό αέρα, οι 300 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο της Παροικιάς (μεταξύ των οποίων και 5 ηρωικοί Πακιστανοί) να είχαν δει και άλλα γκολ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλούς οιωνούς για τον ΑΟ Πάρου όταν, στο 7', ο Δαφερέρας με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδάκη. Στην επόμενη σχεδόν φάση, στο 10' ο Μοστράτος εκμεταλλεύτηκε λάθος του Λάπη, πήρε τη μπάλα με το στήθος, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Χαριστό, για το 1-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τους γηπεδούχους. Το ματς, δεν είχε ρυθμό, με αλλεπάλληλα λάθη για τις δυο ομάδες, με αποτέλεσμα η επόμενη ευκαιρία να αργήσει να γίνει. Αυτή έγινε στο 35' με τον Αριανούτσο να πιάνει σουτ με καλές προϋποθέσεις, αλλά είδε τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 41', σουτ του Μπίμπα, εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια ο Χαριστός. Στο 43' έγινε φάση για τον ΑΟΠ όταν ο Αρκουλής βρέθηκε τετ α τετ, όμως ο Παπαδάκης βρέθηκε σ' ετοιμότητα και έδιωξε τη μπάλα.
aop-nireas-2-4-2-2012
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δυο αλλαγές για τον ΑΟ Πάρου, όμως ο Νηρέας συνέχισε να πιέζει σε συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου. Στο 54', ο Μ. Ρούσσος βρέθηκε στην περιοχή αλλά σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ λίγο μετά από σέντρα του Χατζία, ο Άσκο έδιωξε σε κόρνερ προ του Μοστράτου. Στο 71' ο Μ. Ρούσσος και πάλι, από λάθοςATOU 2 ME THL της άμυνας, σούταρε άουτ. Κάπου εκεί, ο ΑΟΠ άρχισε να πιέζει και στο 75' ο Αρκουλής έβγαλε παράλληλα στο Γιουρτζίδη ο οποίος με γυριστό, σούταρε πάνω στον Παπαδάκη. Στο 80' ο Γιουρτζίδης έκανε επέλαση, πέρασε τρεις παίχτες, αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό στο τελείωμα καθώς ανεκόπη από τους δυο αμυντικούς του Νηρέα, ενώ αριστερά και δεξιά ήταν μόνοι τους ο Αρκουλής και ο Μπιρμπίλης. Στο 85' ο Χατζία είχε σουτ που απέκρουσε ο Χαριστός. Στην επόμενη φάση το παιχνίδι έγινε άνω κάτω. όταν ο Μπιρμπίλης μπήκε μέσα στην περιοχή και ισοφάρισε με πλασέ, όμως οι παίκτες του Νηρέα διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάουλ στο κλέψιμο της μπάλας στο κέντρο επάνω στο Μοστράτο. Σα να μην έφτανε αυτό ένα λεπτό μετά ο Δελημπαλταδάκης διαμαρτυρήθηκε έντονα στο διαιτητή για ένα άλλο φάουλ που δε δόθηκε και δέχτηκε κίτρινη κάρτα και στη συνέχεια κόκκινη. Από κει και πέρα δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και κίτρινες κάρτες. Στο τέλος του παιχνιδιού, Βλάχος και Λάπη συγκρούστηκαν με το κεφάλι και έπεσαν κάτω αιμόφυρτοι, με τον τελευταίο μετά το τέλος του αγώνα να μεταφέρεται στο Κέντρο Υγείας του νησιού. 
Το αποτέλεσμα άφησε ανικανοποίητους τους ανθρώπους του Νηρέα και τους φιλάθλους του καθώς το γκολ της ισοφάρισης επετεύχθη λίγο πριν τη λήξη του αγώνα και μέσα σε διαμαρτυρίες. Πλέον όλες οι διαφορές των δυο ομάδων θα λυθούν την τελευταία αγωνιστική στο γήπεδο των Μαρμάρων.

Την επόμενη αγωνιστική ο Νηρέας φιλοξενεί την Άνω Σύρο, ενώ ο ΑΟ Πάρου έχει ρεπό.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Ερρίκος) : Χαριστός, Άσκο, Καζακίδης, Καραγκούνης (46' Μπάλιος), Λάπη, Μουράι (76' Μουλάς), Αρκουλής, Γιουρτζίδης, Μπιρμπίλης, Πετρόπουλος (46' Ζήκος), Δαφερέρας

ΝΗΡΕΑΣ (Σπυρόπουλος) : Παπαδάκης, Ρούσσος Π., Τέτλα, Δελημπαλταδάκης, Μπαρμπαρήγος, Μπίμπα, Τόδρη (76' Κορτιάνος), Χατζία, Αριανούτσος (72' Βλάχος), Ρούσσος Μ. (72' Σουλίδης), Μοστράτος

William Hill Sports

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Παγο(θραυστικό) 4-0!!! Μάχη ουραγών (=Χ)…. »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares