Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2012 18:22

Παίδες: ''Αναγέννηση-ΑΟ Πάρου''...

paidwn anagenissi marpissa

Ενα πολυ ωραιο ματς παρακολουθησαν οι λιγοστοι φιλαθλοι που παρευρεθηκαν στο γηπεδο του Αγερσανιου μεταξυ της τοπικης Αναγεννησης και του Α.Ο.Παρου για το παιδικο πρωταθλημα. Νικητρια η ομαδα του Σ.Πολεμη με 1-0.

William Hill Sports Ηταν ενα παιχνιδι με λιγες φασεις μπροστα στις 2 εστιες, αλλα αμφιρροπο, και με ωραιες εναλλαγες στο χωρο του κεντρου και απο τις 2 ομαδες. Αν δεν υπηρχε και ο δυνατος αερας που δυσκολευε τις κινησεις και των 2 ομαδων ισως βλεπαμε ακομη καλυτερη μπαλα.

Το παιχνιδι φαινοταν να κρινεται στο γκολ και αυτο ευτυχισε να το πετυχει ο αρχηγος της Αναγεννησης Σαριδακης με δυνατο σουτ στο 30'.

Στην επαναληψη οι φιλοξενουμενοι με την ευνοια του αερα προσπαθησαν να γινουν απειλητικοι, αλλά το πρεσσινγκ των γηπεδουχων στο χωρο του κεντρου δεν τους αφησε να δημιουργήσουν καταστάσεις στην εστία της Αναγέννησης παρα ελαχιστες φορες.

Κορυφαιοι για τους γηπεδουχους οι Σαριδακης, Καραγιαννης, Καβουρας και Βασιλακης, ενω απο τον ΑΟ Παρου, οι: Παντελαιος, Νικας, Σταθερος και Κρουσταλακης.

Στον συγκεκριμένο αγώνα υπήρξε θέμα με την ταυτοπροσωπία κάποιου ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης και θα αναφερθούμε σε αυτό σε επόμενη ανάρτηση.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Αναγέννηση  (ΠΟΛΕΜΗΣ)1.ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ 2.ΦΑΚΙΝΟΣ(ΣΕΡΓΗΣ)3.ΣΑΛΤΕΡΗΣ 4.ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗΣ 5.ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Κ.6.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 7.ΣΤΡΑΤΟΥΡΗΣ(ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗΣ Φ.)8.ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ 9.ΚΑΒΟΥΡΑΣ 10.ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ 11.ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ(ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗΣ Γ.)


Α.Ο.ΠΑΡΟΥ(ΚΑΖΑΚΙΔΗΣ)1.ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ 14.ΠΑΣΣΟΣ 8.ΤΣΑΝΤΑΝΗΣ (ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΣ)17.ΣΙΕΤΟΣ 18.ΣΤΑΘΕΡΟΣ 12.ΜΑΡΙΑΝΟΣ10.ΝΙΚΑΣ 3.ΓΙΟΥΡΤΖΙΔΗΣ(ΒΙΑΖΗΣ)7.ΚΡΟΥΣΤΑΛΑΚΗΣ9.ΔΕΚΑΒΑΛΑΣ(ΦΡΑΤΖΕΣΚΑΚΗΣ)4.ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares