Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2012 18:35

Στο πειθαρχικό ο ΑΟ Πάρου για το ματς με την Αναγέννηση;…

pei8arxiki-epitropi-eps-kykladwn

Στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Κυκλάδων αναμένετε όπως όλα δείχνουν να γίνει το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα του παιδικού πρωταθλήματος μεταξύ της Αναγέννησης και του Α.Ο Πάρου. Να θυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας έγινε χθες στο γήπεδο του Αγερσανίου της Νάξου με νικήτρια την γηπεδούχο Αναγέννηση.

Η άποψη του ΑΟ Πάρου.

William Hill Sports Από επίσημα χείλη του ΑΟ Πάρου μας έγινε γνωστή η πρόθεση του Παριανού σωματείου να κυνηγήσει την υπόθεση μέχρι τέλους απευθυνόμενο στα θεσμικά όργανα της ΕΠΣ Κυκλάδων. Μάλιστα όπως αναφέρουν μέλη του Δ.Σ από τον ΑΟ Πάρου, τα οποία συμμετείχαν στην αποστολή της ομάδας παίδων για τον συγκεκριμένο αγώνα, είχαν ζητήσει την ταυτοπροσωπία του τερματοφύλακα με το Νο 15 κατά την διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου, αλλά μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κύριος Πολέμης πήρε τα δελτία και τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή από το γήπεδο και εξαφανίστηκε (όπως χαρακτηριστικά μας ανέφεραν). Τα επόμενα βήματα του Α.Ο Πάρου για την συνέχεια της υπόθεσης θα αποφασιστούν στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ.

Η άποψη της Αναγέννησης.

Μετα την ληξη του αγωνα οι παραγοντες της ομαδας της Παρου θελησαν να κανουν ενσταση για ταυτοπροσωπεια του τερματοφυλακα της ομαδας του Αγερσανιου. Συμφωνα με τον κανονισμο θα επρεπε να ενημερωσουν δια του αρχηγου τους τον διαιτητη εως τη ληξη του αγωνα,κατι που δεν εγινε. Κατοπιν τουτου καλως επραξε ο διαιτητης και εκλεισε το φυλλο αγωνα,χωρις να αναφερει κατι. Θαπρεπει να ξερουν οι παραγοντες οτι υπαρχει ειδικος χωρος στο φυλλο αγωνα οπου  οι αρχηγοι των ομαδων εχουν δικαιωμα να κανουν ενσταση ταυτοπροσωπειας ,εφοσον ενημερωσουν τον διαιτητη κατα την διαρκεια του αγωνα,κατι που δεν εγινε.Εαν το αναφεραν στον διαιτητη κατα την διαρκεια του ημιχρονου(κατι που αρνηθηκε ο διαιτητης) θα επρεπε να επιμεινουν πριν ξεκινησει το ημιχρονο,ειδαλως να μην συνεχισθει το παιχνιδι. Να τονισθει οτι δεν υπογραψε το φυλλο αγωνα ο αρχηγος του Α.Ο. Παρου Κρουσταλακης,παρα τις επαναλημενες κλησεις του διαιτητου του αγωνα. Ετσι υπεγραψε μονο ο αρχηγος της Αναγεννησης Σαριδακης εκλεισε το φυλλο αγωνα και παρεδωθηκαν τα δελτια των ομαδων  και τα αντιγραφα του φυλλου αγωνα στους παραγοντες.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares