Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012 02:26

Πανθηραϊκός-Άνω Μερά: ''Κους κους γηπεδικα''...

PANTHIRAIKOS-ANO MERA 2012

…..11:15 η ωρα αφιξης στο γηπεδο του διαιτητη κου Κουζουμη ,παντα με χαμογελο και ενα ζεστο καλοσωρισμα απο τον φυλακα του γηπεδου κο Βασιλη. Ακολουθει ενα 10λεπτο πληρους χαλαρωματος και αμεσως οι απαραιτητες ετοιμασιες του φυλου αγωνος ,αφου ειναι γνωστο οι Σουλτανης και Ρουσσος (εποπτες) θα φθασουν Σαντορινη απο Μηλο και κατευθειαν στο γηπεδο λιγο πριν την εναρξη του αγωνα.

…..ωρα 11:30 και η αποστολη του Πανθηραικου δινει το William Hill Sports παρων στο γηπεδο…

…..ωρα 12:15 καταφθανουν στο γηπεδο οι κος σουλτανης, κος Ρουσσος και ο σαντορινιος εποπτης κος Βαϊλας. Το διαιτητικο τριο της Μηλου. Οι δυο πρωτοι για να αναλαβουν μαζι με τον κο Κουζουμη τις τυχες του αγωνα και ο μεν 3ος επιστροφη στα πατρια εδαφη.

…..ωρα 12:20 η αποστολη της Άνω Μερά δινει το παρων στο γηπεδο και τους υποδεχοντε μελη της δοιηκησης του πανθηραικου.η ταλαιπωρεια ειναι εμφανη στα προσωπα τους αλλα παντα χαμογελαστοι.

…..ωρα 12:25 ο αρχηγος της Άνω Μερά ζηταει απο τον κο κουζουμη να τους δωθει λιγος χρονος για ζεσταμα,αιτημα που εγινε δεκτο και απο την σαντορινια ομαδα….

…..Με ιδιωτικο σκαφος κατεφθασε στο νησι της Σαντορινης η Άνω Μερα. Κινηση που εγινε για οικονομικο ωφελος, κερδος χρονου και λιγοτερη ταλαιπωρεια.οσο αφορα το οικονομικο δεν μπορουμε να το γνωριζουμε εμεις.σε οτι εχει να κανει με την ταλαιπωρεια σιγουρα γλυτωσαν ενω οσο αφορα τον χρονο επεσαν εξω λογο λαθους υπολογισμου προσεγγισης του σκαφους. Ο αρχικος χρονος ειχε υπολογιστη γυρω στις 2,5 ωρες ομως ο γυρως του νησιου και η προσεγγιση στο απομακρυσμενο λιμανακι της βλυχαδας τους εβγαλε εξω κατα μια ωρα παραπανω…

….Φιλικος διαλογος στα γραφεια των διαιτητων πριν την εναρξη του αγωνα με θεμα την παρουσια προπονητη, βοηθου, εκπροσωπων, φυσικοθεραπευη στον παγκο των ομαδων…. επειδη κατα την φετινη σεζον εχουν παρουσιαστει τετοια φαινομενα αποριας απο διοικησεις ομαδων καλο ειναι οι υπευθυνοι της διοργανωτριας αρχης να ξανακανουν αλλη μια ενημερωση πανω στο συγκεκριμενο θεμα στις ομαδες… ενας εκπροσωπος ομαδας με παραδωση αστυνομικης ταυτοτητας, ταυτοτητα προπονητη με εκδοση απο την επς κυκλαδων,αποδεικτικο στηχειο επαγγελματος φυσικοθεραπευτη…απο την πλευρα τους οι ομαδες καλο ειναι να φροντισουν και αυτες να ενημερωθουν απο την ΕΠΣ και να τακτοποιησουν τα αποδεικτικα στηχεια που χρειαζοντε για να παρουσιαζουν στους διαιτητες….

….Νευρικοτητα διακριναμε στους παικτες που αγωνιζοντουσαν και απο τις 2 ομαδες με κοινο στηχειο τις εσωτερικες τους (ενδοεπικοινωνιες) με συμπαικτες τους…

….Πριν, κατα την διαρκεια αλλα και μετα το περας του αγωνος το διαιτητικο τριο εδειξε αψογη κατανοηση στους υπευθυνους του δημοσιογραφικου ρεπορταζ. Το ιδιο βεβαια ισχυει και για τους ανθρωπους των 2 ομαδων.

….Φιλος!... οχι φωτος με τσιγαρο στο χερι!!!.... φιλε μου ν… το facebook ειναι γεματο με φωτος σου απο βραδυνες σου περιπλανησεις με αιθεριες γυναικιες υπαρξεις και το απαραιτητο πουρο της στιγμης… φιλια πολλα!!!

….Πριν την εναρξη του αγωνος ζητηθηκε απο τους υπευθυνους της μυκονιατικης ομαδας να κρατηθει ενος λεπτου σιγη για καποιο συγγενικο προσωπο μελους της ομαδος του οποιου τον βρηκε το ασχημο μαντατο κατα την διαρκεια του ταξιδιου προς την Σαντορινη. Μετα απο συζητησεις η τελικη αποφαση ηταν να μην το πραξουν γιατι ισως ετσι επιβαρυναν την ασχημη ψυχολογικη κατασταση του συνανθωπου τους.

….Στο 89’ εξαλλος ο κος Κουζουμης αποβαλε τον κοουτς κο τζιοβα αφου του ειχε κανει πριν τις απαραιτητες συστασεις οτι θα το πραξει… η αληθεια ειναι οτι ζουσε εντονα τον αγωνα ο κοουτς και σε καποιες στιμες ξεφευγε λιγο. Ηταν κατι το αναμενομενο οτι θα φτασουμε σε αυτο το σημειο.

….Με το περας του παιχνιδιου και εξω απο τα αποδυτηρια των ομαδων υπηρξε ζεστη χειραψια μεταξυ κου Φουστερη και κου Τζιοβα.

….Στην διαρκεια του παιχνιδιου υπηρξαν καποια αντιαθλητικα φαουλ χωρις ομως προθεση σχεδον στα περισσοτερα.η απογοητευση του υπαιτιου παικτη φαινοταν στο προσωπο του και φροντιζαν ταυτοχρονα και οι 2 παγκοι να υπενθυμιζουν την μη σκοπιμοτητα του αντιαθλητικου φαουλ. Δειγμα της κοινης θελησεως και των 2 ομαδων πως ολα λυνοντε σε χρονο μηδεν.

….Το παρων στις κερκιδες του γηπεδου εδωσε ολη η ομαδα της Θυελλας Καμαριου. Σιγουρα ο κοουτς κος Καντζελης ειδε πολλα απο τον επωμενο αντιπαλο της ομαδας του…

…..Καποιος που υποτιθετε οτι βρισκοταν στην αθηνα βρεθηκε αντιμετωπος με τον φωτογραφικο φακο στον παγκο της ομαδος του…. ουδεν σχολιον για την αντιδραση του…

….Στην διαρκεια του πρωτου ημιχρονου το δεξι μπακ του Πανθηραικου Κουλολι γκερι απευθυνομενος στον κοουτς του του επισυμανε οτι πεφτουν πανω του συνεχεια 2 με 3 παικτες. Η αληθεια ειναι οτι ο πιτσιρικας τα ειχε βρει σκουρα και δεν υπηρχε στιγμη που να μην εδινε προσωπικες μαχες με αντιπαλλους.

….στην διαρκεια του δευτερου ημιχρονου γιναμε μαρτυρες μιας απροοπτης στιγμης.παικτης των φιλοξενουμενων και απ οτι ξερουμε μεγαλος και εμπειρος αφηνει το γηπεδο κατευθυνομενος εξαλλος στον κοουτς του, να λεει τραβοντας τα μαλλια του: ‘’δεν μπορω θα τον πνιξω τον μ….!’’ (Για συμπαικτη του)

….ποιος ειδε τον μαρκο και δεν τον λυπηθηκε… αναφερομαστε στον γνωστο και μη εξαιρετεο οπαδο του πανθηραικου αφου εκτος απο την εξαντληση που ειχε αποκτηση κυνηγοντας τις μπαλλες, ειχε να αντιμετωπισει και την στεναχωρια του για την ισοπαλλια της ομαδος του…

…..και η παραδοση καλα κρατει!!!!!!!!!!!.....’’γιατρε μου τι εχεις;… οτι ειχα παντα!’’…… με μια σακουλα μπανανες και μια φρανζολα ψωμι εσκασε μυτη στο γηπεδο ο γνωστος μας γιατρος και απο το τοπικο….: θα τις κερασω στους ηττημενους του σημερινου αγωνα η απαντηση του στο ερωτημα μας για που τις προοριζει…. και το παιχνιδι εληξε στο μηδεν!... doctor τι θα τις κανεις τωρα;…θα τις φυλαξω για τα παιχνιδια της επωμενης εβδομαδος……. οσο για την φρανζολα το ψωμι μολις σημερα καταφεραμε και μαθαμε για που προοριζοταν αφου απαντηση δεν περναμε. Του ταξανε το τραπεζι αμεσως μετα το παιχνιδι με ψωμι διαιτης.

8ira-HLEKTRONIKO KENTRO SANTORINHS1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares