Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020 00:32

Μανόλης Νομικός: Επέστρεψα στην οικογένεια μου, φέτος έχουμε την ποιότητα να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα

Ως η μεγάλη επιστροφή μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή του Μανόλη Νομικού στον ΑΟ Πύργου, αφού ο Σαντορινιός ποδοσφαιριστής δεν αποτελεί απλά έναν ποδοσφαιριστή με αξία, αλλά παράλληλα αναμένεται να πάρει σε πολλές περιπτώσεις την ομάδα στην πλάτη του.

Η υπογραφή που μπήκε χθες στο δελτίο του και σηματοδότησε την επιστροφή του στην ομάδα που τον ανέδειξε, δεν χαροποιεί μόνο τον ίδιο, αλλά σύσσωμη τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και πολύ περισσότερο τους συμπαίκτες του, που θα έχουν ξανά δίπλα τους το δικό τους παιδί... τον Μανόλη.

Βραβεύθηκε το

Στο ίδιο μήκος κύματος με τα παραπάνω ήταν και οι πρώτες δηλώσεις του Μανόλη Νομικού στο sportcyclades.gr, ο οποίος ουσιαστικά λέει ότι επιστρέφει στην οικογένεια του: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην οικογένεια μου κυριολεκτικά. Επέστρεψα γιατί φέτος το πλάνο της ομάδας είναι ένα και δεν είναι άλλο από τον πρωταθλητισμό. Είναι δεδομένο όταν μια ομάδα έχει μια διοίκηση που παρέχει τα πάντα, έναν προπονητή που δουλεύει ασταμάτητα και ένα πολύ γεμάτο ροστερ με πολύ εμπειρία και ταλέντο δε γίνεται να πω κάτι διαφορετικό. Ανυπομονώ να ξαναμπώ στο γήπεδο με τους φίλους μου και να παίξουμε ποδόσφαιρο για εμάς και το κόσμο του χωριού που είναι πάντα δίπλα μας. Υγεία να έχουμε, σωματική και ψυχολογική και τα υπόλοιπα θα έρθουν μέσα από την δουλειά στο γήπεδο…».

Όσο αφορά την απόφαση του να αποχωριστεί τη Γ΄Εθνική και το νέο εγχείρημα του ΑΣ Σαντορίνης 2020, ο Μανόλης Νομικός είπε: 

«Σίγουρα θα μου λείψει το δυνατό και πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ εθνικής. Με τον Πανθηραϊκο έπαιξα σε ιστορικές έδρες και αντίπαλος με μεγάλους παίκτες... άλλη φάση αν και το κυκλαδίτικο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί πολύ γρήγορα και αυτό φαίνεται από τους 3 εκπροσώπους μας στη Γ εθνική. Μπορεί να ακούγεται κάπως βαρύ αλλά μπορώ να πω πως φέτος έχουμε όλες τις βλέψεις να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα, δε ξέρω αν θα ξαναεχουμε τόση ποιότητα σαν σύνολο οπότε πιστεύω ότι είναι η μεγάλη ευκαιρία μας. Μου λείπουν ήδη πολλοί από τους παλιούς μου συμπαίκτες πήρα πολλά πράγματα από αυτούς. Το καλό είναι ότι οι περισσότεροι έμειναν στο νησί οπότε τους βλέπω συνέχεια γιατί εδώ είμαστε όλοι μια παρέα. Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά υγεία και να πετύχουν τους στόχους τους!».

675839bef92488266f741468fdaf5879_XL_9a583.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares