Κυριακή, 16 Αυγούστου 2020 16:29

Μιχάλης Θεοδοσιάδης: Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε και θα το κάνουμε [vid]

Προσγειωμένος στην πραγματικότητα και γνωρίζοντας όλα τα προβλήματα που υπάρχουν ο πρόεδρος του ΑΣ Σαντορίνης κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης παραχώρησε την πρώτη δήλωση του λίγες ώρες μετά τη σύσταση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου της ομάδας.

THEODOSIADIS_PROTI_51bad.jpg

«Είναι ένα εγχείρημα στο οποίο δεν θα αποτύχουμε, αλλά θέλουμε την στήριξη όλων και ειδικά της τοπικής αυτοδιοίκησης» είπε ο επιχειρηματίας μιλώντας στο sportcyclades.gr:

«Είμαστε μία διοίκηση διετίας που έχει θέσει κάποιους στόχους και είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε. Γνωρίζουμε τα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά αυτό δεν θα μας αποτρέψει από το να στοχεύουμε πάντα ψηλά και να λειτουργούμε στην ομάδα, όπως και τις επιχειρήσεις μας» είπε ο κ. Θεοδοσιάδης που στη συνέχεια εστίασε στο γηπεδικό πρόβλημα, ζητώντας τη στήριξη του δήμου και τις περιφέρειας:

«Πλέον υπάρχει μία ομάδα, η οποία κακά τα ψέματα εκπροσωπεί ολόκληρη τη Σαντορίνη. Η προσπάθεια αυτή χρήζει την στήριξη όλου του νησιού και πολύ περισσότερο του δήμου και γενικότερα της τοπικής αυτοδιοίκησης από την οποία θα πρέπει να σας πω ότι περιμένουμε πολλά πράγματα. Το μεγαλύτερο και σημαντικότερο πρόβλημα όλων είναι το γηπεδικό, καθώς οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν και είναι δυσανάλογες με τους στόχους και την προσπάθεια που κάνει ο ΑΣ Σαντορίνης 2020».

ANDRIOLAS-THEODOSIADIS_095c0.jpg

Ο κ. Θεοδοσιάδης έκλεισε με την ευχή για μία καλή χρονιά:

«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους τους αθλητές και τις διοικήσεις και ειδικά σε εμάς εδώ στη Σαντορίνη. Εύχομαι και υπόσχομαι ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να φτάσουμε ψηλά το Σαντορινιό ποδόσφαιρο».

 FYTROS-THEODOSIADIS_b4547.jpg

FOUSTERIS-THEODOSIADIS_239cf.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares