Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020 17:20

Δημήτρης Καρούσης: Οι άνθρωποι της ΑΕ Μυκόνου είναι αγνώμονες

Αποτροπιασμός επικρατεί σε ανθρώπους που βρίσκονται γύρω από την ομάδα του Πανναξιακού για την συμπεριφορά των ανθρώπων της ΑΕ Μυκόνου κατά τη φιλοξενία τους στη Νάξο για το τουρνουά των φιλικών αγώνων των ομάδων της Γ΄Εθνικής.

Ένας από αυτούς και ο πρώην αντιπρόεδρος της ομάδας, επιτυχημένος διαφημιστής της Αθήνας, κ. Δημήτρης Καρούσης, ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα του νησιού του.

 Ο κ. Καρούσης, διαβάζοντας την ανακοίνωση της ΑΕ Μυκόνου κατά του Πανναξιακού, επικοινώνησε μαζί μας και παραχώρησε την εξής καυστική δήλωση:

«Νοιώθω πραγματικά εξοργισμένος διαβάζοντας την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕ Μυκόνου. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αγνώμονες για την φιλοξενία που τους παρείχαμε στη Νάξο, όπως βέβαια και στον ΑΣ Σαντορίνης που προς τιμήν τους οι άνθρωποι της Σαντορίνης εκτίμησαν την καλή μας πρόθεση. Εφόσον δεν κέρδισαν τα παιχνίδια θέλησαν να ρίξουν χολή. Ντροπή τους! 

Αυτοί οι άνθρωποι βγάζουν έχθρα για την ομάδα του νησιού μας και πετάνε λάσπη τάχα για το γήπεδο στοχεύοντας να δημιουργήσουν πρόβλημα και να βλάψουν τον Πανναξιακό. Επίσης μου έκανε αλγεινή εντύπωση η αναφορά τους με απαξιωτικό τρόπο στο μεγαλύτερο αθλητικό σάιτ των Κυκλάδων, το οποίο όλα αυτά τα χρόνια προβάλει την ομάδα τους με τον καλύτερο τρόπο. 

Ουδείς πιο αχάριστος εκ του ευεργετηθέντος κύριοι...»  

 

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares