Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2012 22:44

Ανδριακός – Αστέρας Σύρου 3-0 α.α

asteras-andriakos 1 2011

Ένα ακόμα εύκολο τρίποντο για τον Ανδριακό αφού ο αγώνας που ήταν να διεξαχθεί αύριο Σάββατο στις 17.00 δεν θα γίνει αφού ο Αστέρας Σύρου παραιτήθηκε από τον συγκεκριμένο αγώνα.

William Hill Sports Σε επικοινωνία που είχαμε με τους παράγοντες της Συριανής ομάδας μας δήλωσαν ότι ο λόγος που παραιτήθηκαν από τον συγκεκριμένο αγώνα είναι ότι δεν υπάρχει πλέον κάποιο κίνητρο για την ομάδα αλλά και για να μην κάνουν περαιτέρω έξοδα.

 

Το συμπέρασμα που βγάζουμε έπειτα και από αυτή την αγωνιστική που παρεμπιπτόντως είναι η 10η και τελευταία του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας είναι ότι, ο 1ος όμιλος εξελίχτηκε σε πρωτάθλημα παρωδία, είχαμε συνολικά 5 αγώνες α.α.!!!.

Η αρχή έγινε την 7η αγωνιστική όταν η Υδρούσα αλλά και ο Αστέρας Κορθίου δεν ταξίδεψαν σε Σύρο και Τήνο για να αντιμετωπίσουν τον Αστέρα και την Στενή αντίστοιχα. Η συνέχεια έγινε πάλι με την Υδρούσα όταν στην 8η αγωνιστική δεν ταξίδευε οδικός…! από το Μπατσί έως την Χώρα για να αντιμετωπίσει τον Ανδριακό…! Ενώ την 9η αγωνιστική ο Αστέρας Κορθίου παραιτήθηκε από τον εντός έδρας… αγώνας με αντίπαλο τον Αστέρα Σύρου! Και η 5η παραίτηση είναι η σημερινή.

William Hill Sports

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να μειώσουμε την προσπάθεια της πρωταθλήτριας Στενής η οποία ήταν η καλύτερη ομάδα του ομίλου αλλά και του ΑΟ Τήνου και Ανδριακού που συμμετείχαν σε όλους τους αγώνες.

Αντιθέτως… στο πρωτάθλημα που εξελίσσετε στον 2ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας δεν έχουμε έως τώρα καμία παραίτηση ομάδας από αγώνα και βλέπουμε ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα όπου ακόμα και ο πρωτοπόρος μπορεί να χάσει βαθμούς από τον ουραγό παρά την τεράστια βαθμολογική διαφορά κρατώντας έτσι αμείωτο το ενδιαφέρων του φίλαθλου κόσμου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares