Κυριακή, 04 Μαρτίου 2012 21:24

Άξια πρωταθλήτρια η Α.Ε. Στενής (vds)

aot-steni-4-3-2012-1

Άξια πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η Α.Ε. Στενής καθώς κέρδισε εκτός έδρας και τον Α.Ο. Τήνου με 0-1 στο τοπικό ντέρμπι του νησιού διατηρώντας ταυτόχρονα και το απόλυτο νικών με 10 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και αποδεικνύοντας πως ήταν η πιο σταθερή και πιο έμπειρη ομάδα της κατηγορίας.

tinos-cafe allou

Χορηγός αγώνα "Allou Cafe - Bar Τήνος"

 

Σκόρερ για την ομάδα της Στενής ο συνήθης ύποπτος  Ζαλωνης Ι. στο 20' που μαζί με τον Βελαλοπουλο Ελ. του Α.Ο. Τήνου κατέλαβαν την πρώτη θέση των σκόρερ της κατηγορίας με 11 γκολ. Αντιθέτως ο Α.Ο. Τήνου έδειξε και εκείνος ότι είναι εκείνος από της πιο καλές ομάδες της κατηγορίας και εδω να διευκρινίσουμε ότι ήταν η μόνες ομάδες που ταξίδεψαν σε όλα τα νησιά και δεν έχασαν κανένα αγώνα στην κατηγορία.


Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με την Α.Ε. Στενής να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι εκμεταλλευόμενη την εμπειρία της και ταυτόχρονα της πολλές απουσίες για πολλοστή φορά της ομάδας του Α.Ο. Τήνου η οποία κατέβηκε και πάλι με πολλά παιδιά από τα παιδικοεφηβικα τμήματα. Η υπεροχή δεν άργησε να καρπωθεί και μόλις 20' με από μια απίστευτη μπαλιά του Φώσκολου από τον χώρο του κέντρου ο Μουσαι δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα και ο Ζαλωνης με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κελαδιτη και έκανε το 0-1 λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης λίγο έλειψε να κάνει το 0-2 αλλά ένα σουτ που επεχείρησε πέρασε λίγο άουτ το μόνο που κατάφερε ο  Α.Ο. Τήνου στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα σουτ του Σααρ στο 43' που πέρασε λίγο άουτ από το τέρμα του Φώσκολου και έτσι λοιπόν το ημίχρονο τέλειωσε με 0-1 προηγούμενη την ομάδα της Α.Ε. Στενής.

aot-steni-4-3-2012-2

William Hill Sports
Στο δεύτερο ημίχρονο ο  Α.Ο.Τηνου μπήκε πιο ψυχωμένα κατάφερε να κυκλοφορήσει την μπάλα καλύτερα με αποτέλεσμα να κερδίσει τον χώρο του κέντρου χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία με τον   Βελαλοπουλο Ελ. στο 70' όταν μετά από πλάγιο του Σαντοριναιου μέσα στην μικρή περιοχή το σουτ που επεχείρησε πέρασε λίγο άουτ από την εστία του  Φώσκολου. Ο Α.Ο. Τήνου συνέχισε την υπεροχή έχασε κάποιες μικροεταιρείες  αλλά το μόνο που δεν κατάφερε ήταν να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας της Στενής.

 
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ


ΑΟ ΤΗΝΟΥ (ΣΟΥΡΑΝΗΣ) ΚΕΛΑΔΙΤΗΣ, ΤΡΙΓΩΝΗΣ, ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ, (ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ 46') ΒΙΔΟΣ, ΜΟΥΣΑΙ, ΒΕΛΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Β., ΒΕΛΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛ., ΔΕΛΩΤΗΣ (ΦΙΟΡΑΝΤΗΣ78'), ΒΙΔΑΛΗΣ ΑΝ.  ΣΑΑΡ, ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ Ν.(ΓΙΑΝΝΗΣΟΠΟΥΛΟΣ 76').


ΑΕ ΣΤΕΝΗΣ (ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΟΣ) ΦΩΣΚΟΛΟΣ Ν., ΦΩΣΚΟΛΟΣ Γ (ΒΛΑΧΑΚΗΣ65'), ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ Α., ΖΑΛΩΝΗΣ Μ., ΖΑΛΩΝΗΣ Μ., ΖΑΛΩΝΗΣ Γ., ΣΠΥΡΑΚΗΣ, ΒΙΔΑΛΗΣ Ι., (ΠΑΡΑΣΧΟΥΔΗΣ), ΦΩΣΚΟΛΟΣ Ι., ΔΕΣΥΠΡΗΣ, ΖΑΛΩΝΗΣ Ι.


ΑΟ ΤΗΝΟΥ-ΑΕ ΣΤΕΝΗΣ 0-1. Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ... από sportcyclades

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares