Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020 15:59

Άντεξε για ένα ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη ο Πανναξιακός

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 1ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο Πανιώνιος υποδέχτηκε τον Πανναξιακό στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Σμύρνης με τους κυανέρυθρους του Δημήτρη Κοροπούλη να καθαρίζουν στο 2ο  ημίχρονο το παιχνίδι πετυχαίνοντας μια σχετικά εύκολη νίκη με 4-1.

 Πολύ δυνατός για να πέσει φάνηκε ο Πανναξιακός έως τα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου αλλά ο «ιστορικός έδειξε ποιος είναι απ την 1η κιόλας αγωνιστική».

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησαν αρχικά στο 4ο λεπτό με τον Ξυγκόρο και τον Μούντριχα στο 11 οποίος στην επόμενη φάση έγραψε το 1-0 με όμορφη κεφάλια από το ύψος του πέναλτυ και έδωσε το προβάδισμα στον «ιστορικό» .

Καλύτερος σε όλο το πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος με τον Πανναξιακό να προσπαθεί με καλή κυκλοφορία στο κέντρο και με ενέργειες  των Βαθρακοκοίλη και Γκούφα να βρει κάποια ευκαιρία αλλά η άμυνα των κυανέρυθρων ήταν άψογη με τον έμπειρο αρχηγό τους Γιάννη Κοντοέ να λειτουργεί άψογα, ελέγχοντας την κάθε φάση.

Η ομάδα της Νάξου ανέβασε στροφές μετά  το 35ο λεπτό και μετά από μια εκτέλεση κόρνερ που εκτελέστηκε πλασαριστά ο Ζαχαριουδάκης με ένα φοβερό σουτ απ τα 25 μέτρα σημάδεψε την αριστερή γωνία του Στουρνάρα και έκανε το 1-1 για τους φιλοξενούμενους. Η τελευταία απειλή στο 1ο ημίχρονο ανήκε στους γηπεδούχους με ένα σουτ του Μπρεγκού στο 42 που πέρασε λίγο έξω απ την εστία του Παπαδόπουλου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Πανιώνιος κέρδισε ένα φάουλ λίγο έξω απ την περιοχή με τον Γροντή να εκτελεί όμορφα και δυνατά στη δεξιά γωνία του Παπαδόπουλου με τον τελευταίο να διώχνει καταπληκτικά σε κόρνερ. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ (2-1) στο 51ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Ξυγκόρου μετά από πανέμορφη σέντρα του Ζάχι.

Στο 72ο λεπτό και μετά από μια εκτέλεση κόρνερ , ο Γροντής με ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 3-1 για τον «ιστορικό» . Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να μειώσουν στο 74ο λεπτό με μια σέντρα-σουτ του Ζαχαριουδάκη που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Στουρνάρα και πέρασε άουτ.

Μετά το 3-1 αν εξαιρέσουμε τη φάση του 74 για τον Πανναξιακό , οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι και λίγο έλειψε στο 76 να κάνουν 4 τα τέρματα τους μετά από μια αντεπίθεση και τελείωμα του Μούντριχα που έδιωξε ενστικτωδώς σε κόρνερ ο εξαιρετικός γκολκίπερ της Νάξου Ευάγγελος Παπαδόπουλος.

Το κερασάκι στην τούρτα για τους κυανέρυθρους έβαλε ο Μούντριχας στο 90ο λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 ενώ παράλληλα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΥΓΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ 1

Πανιώνιος (Κοροπούλης) : Στουρνάρας, Λάμψιας (79’ Ζαμάνης) Ζάχι, Ζούλιας(79’ Παπαδόπουλος), Κοντοές , Μπέργκου , Ξυγκόρος , Νίνο (63’ Κουτσάκης) , Σταμάτης (70’ Δρίτσας) , Γροντής , Μούντριχας

Πανναξιακός (Πελέκης) : Παπαδόπουλος, Καράι , Τζατζανάς(58’ Πιτταράς), Ανεβλαβής , Κωστόπουλος , Τραγούδας , Κύρτσος(58’ Σερμάδι) , Ζαχαριουδάκης , Βαθρακοκοίλης (69’ Πλαστουργός) , Κόντι (89’ Μαρκοπουλιώτης) , Γκούφας

Διαιτητής : Αλέξανδρος Δραγάτης

Βοηθοί : Θ.Γουρνιάς , Χ. Μεστρός

Τέταρτος : Χ. Μαργαρίτη

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares