Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012 17:01

Τα 10!!! Γκολ τα λένε όλα…

 AGERSANI-TRAGAIA

Ούτε Αγγλικό σκορ δεν θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος το 3-7 !!! υπέρ της Τραγαίας στον αγώνα με αντίπαλο την Αναγέννηση.

Τι και αν η Τραγαία βρέθηκε πίσω στο πρώτο μέρος με 3-1; Στην συνέχεια αυτό φάνηκε ότι δεν αποτέλεσε πρόβλημα για την καλύτερη ομάδα του 2ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας αφού στο 2ο μέρος κατάφερε να σκοράρει έξι (6!!!!) φορές απέναντι στην Αναγέννηση.

4 τέρματα στο πρώτο μέρος

Η ομάδα του Στέλιου Πολέμη ξεκίνησε ονειρικά το παιχνίδι, οδηγώντας όλους μας το συμπέρασμα, ότι στο γήπεδο του Αγερσανίου θα γίνει η έκπληξη της κατηγορίας, με τον ουραγό να νικά την SUPER Τραγαία του Νίκου Βλησίδη. Όμως τα γκολ των Μαστρογιαννάκη (20΄), Μπάκαλου (31΄) και Δελιμάρη (37΄), ήταν ότι είχε να δώσει η Αναγέννηση στο 1ο μέρος, απέναντι στην καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Αλιμπέρτη, που είχε προηγηθεί ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 4΄. Τελικό σκορ ημιχρόνου 3-1 υπέρ της Αναγέννησης του Στέλιου Πολέμη, με την Τραγαία να έχει χάσει και ένα πέναλτι (δοκάρι) με τον Μασούρα.

Τα ρέστα στο 2ο

Το ποδήλατο και η μπάλα δεν ξεχνιούνται, έτσι ο Νίκος Βλησίδης έριξε στο παιχνίδι τον έμπειρο Πέτρο Μαράκη, ο οποίος στα 44 του!!! Έδειξε πως πρέπει να παίζεται το ποδόσφαιρο και με την είσοδο του στον αγώνα άλλαξε την εικόνα της Τραγαίας κάνοντας όλο το παιχνίδι ια τους φιλοξενούμενους. Έτσι ο χορός τον γκολ άνοιξε στην επανάληψη για τους Τραγαιώτες με τον Μασούρα, ο οποίος αυτή τη φορά εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι (2-3). πέντε γκολ ακόμα για τους φιλοξενούμενους με τους: Φρατζέσκο (3-3 /55΄), Μασούρα (3-4/69΄πεν., 3-6/82΄), Δεδρινό (3-5/77΄), Μάκαρης (3-7/90΄). Το τέλος του αγώνα μας άφησε όλους με μια γλυκιά γεύση στο στόμα παρακολουθώντας…. Αμή τι άλλο χορταστικό ματς.

Διαιτητές: Αρμακόλας, Μενδρινός, Ψαρράς.

Αναγέννηση Νάξου (Πολέμης): Χωριανόπουλος, Σέμε, Πιτταράς, Δεγαϊτας, Δελημάρης (Μαράκης), Λίκα, Κεραμιώτης, Μαστρογιαννάκης (Καπαρέλης), Ζήνδρος, Ζάνος, Μπάκαλος.

Αστέρας Τραγαίας (Βλησίδης): Polja (Μαράκης), Βερύκοκος, Αλιμπέρτης, Βουτσίνος (Κατσούλης), Μαϊτός, Δεδρινός, Επταήμερος, Μαρούλης, Φρατζέσκος (Τουλούπης), Μασούρας, Μάκαρης.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares