Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012 19:54

Προπαιδικο: Σύρος 2002 – Αο Πάγου Βήσσας

propaidiko-pagou-2012

Για την 1η αγωνιστική του προπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων, διεξήχθη χτες ο αγώνας μεταξύ της Α.Π. Σύρος 2002 και του ΑΟ Πάγου Βήσσας. Ο αγώνας διεκόπη στο 60ο λεπτό περίπου αφού η ομάδα της Σύρου 2002 αποχώρησε από το γήπεδο.

 

Έως τότε είχαμε φάσεις και γκολ..

 

Στο 15ο λεπτό ο Περιστερακης Χρήστος με σουτ έκανε το 1 - 0 για την ομάδα Σύρος 2002 στο 52` λεπτό με απευθείας φάουλ ο Περρης Γεώργιος ισοφάρισε για την ομάδα του ΑΟ Πάγου Βησσα.

Στο 58ο λεπτό η ομάδα του ΑΟ Πάγου Βησσα κέρδισε πέναλτι με εκτελεστή τον Περρη Γεώργιο και το σκορ έγινε 2 -1.

Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις του διαιτητή που καταγράφονται στο φύλλο αγώνα, στο 58` και ενώ το σκορ ήταν 1 - 2 ο εκπρόσωπος της ομάδος ΑΠ Σύρος 2002 κύριος Δημήτριος Καμπαξης αποχώρησε παίρνοντας τους παίκτες τους από τον αγωνιστικό χώρο και διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή.

επίσης ο αρχηγός της ομάδος ΑΠ Σύρου 2002 αρνήθηκε να υπογράψει το φύλλο αγώνα.

 

 

Ξεχώρισαν οι Περιστερακης Χρήστος από την ομάδα ΑΠ Σύρος 2002 και από την ομάδα ΑΟ Πάγου Βησσα οι Πολίτης Ευάγγελος, Φώσκολος Ιωάννης, Καραβελας Παναγιώτης, και ο Πρωταγωνιστής του αγώνα Περρης Γεώργιος.

 

ΑΠ ΣΥΡΟΣ: Φιλιππας Γ., Στεφανου Δ. Βουτσινος Φ., Κοκα Ο., Πριντεζης Κ., Μητσκας Σ., Περιστερακης Χ., Αργυροπουλος Δ., Πριντεζης Φ. Ζαφειρας Ν., Αρμακολας Γ.

Κονδυλας Μ., Ξαγοραρης Χ., Δεσινιωτης Α., Πρεκας Ν., Φωσκολος Α. Μ. Σιγαλας Δ., Βufi Ronaldo

 

ΑΟ ΠΑΓΟΣ ΒΗΣΣΑΣ: Παναγιωτου Π., Πολιτης Ε., Ρουσσος Γ., Κορφιατης Α., Καραβελας Π., Κολοκοτρωνης Ν., Περρης Γ., Φωσκολος Ι., Ρουσσος Ιωσ., βαρθαλιτης Κ, Κοτσιπετσιδης Δημ.

Βουτσινος Γ.,

Λαζαρινος Κ., Μαυρακης Ε., Μαυρακης Ε., Μαραγκος Α., Τσιωλης Π., Ζαγκουλης Κ

 

Ο ΑΟ Πάγου από φέτος, συνεργάζεται με την ακαδημία του Vissas club 5x5 κατεβάζοντας κοινή ομάδα για το προπαιδικο πρωτάθλημα.

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares