Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012 20:08

Νέων: Νέοι Ολυμπιακού Σύρου – Άνω Μερά 8-2 Φούλ για τον τίτλο

 neon-olympiakos-anw mera-23-3-2012-0

Για άλλη μια φορά οι Νέοι Ολυμπιακού Σύρου έκαναν την διαφορά στο χτεσινό παιχνίδι στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων κερδίζοντας με 8-2 την Άνω Μερά Μυκόνου.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΓΩΝΑ ΟΠΤΙΚΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΗΣ

Το παιχνίδι στο πρώτος μέρος ήταν καλό με την ομάδα του Γιώργου Ρούσσου να παίρνει κεφάλι μόλις από το δεύτερο λεπτό του αγώνα με τον Ρηγούτσο να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά από την σέντρα του Συμιγδαλα από τα αριστερά. Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει όμως με τον Δήμα να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 8΄.

neon-olympiakos-anw mera-23-3-2012-1

Syros kois logoΤο 2-1 κάνει ο Νομικός στο 18΄ βάζοντας και πάλι την τον Άγιαξ μπροστά στο σκορ. Κόντά στο 3-1 βρέθηκε ο Ρηγούτσος όμως η κεφαλιά του στο 21΄ βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα αυτό που δεν κατάφερε ο Ρηγούτσος το έκανε ο Καράβας κάνοντας το 3-1. Άλλα δύο γκολ πέτυχε ο Συμιγδαλάς στο 30΄ και 33΄ του αγώνα κλείνοντας έτσι το πρώτο ημίχρονο.

neon-olympiakos-anw mera-23-3-2012-2

Στο δεύτερο μέρος ο Άγιαξ μπήκε μουδιασμένα στον αγώνα και επαναπαύθηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα χωρίς να κάνει κάποια ιδιαίτερη φάση μέχρι και το 55΄ όπου η Άνω Μερά χάνει τετ α τετ με τον Δήμα να αστοχεί και να στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το τέρμα του Πρίντεζη.Syros kois logo

Ένα πολύ ωραίο σούτ κάνει ο Ξυγκάκης στο 58΄ όμως ο Γαλούνης απέκρουσε και έστειλε την μπάλα κόρνερ. Το 6-1 ήρθε τελικά στο 67΄ με τον Λοΐζο να χρήζεται σκόρερ λίγα λεπτά μετά την εισαγωγή του στον αγωνιστικό χώρο. Στο 77΄ ο Σπανός από κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι κάνοντας το 7-1.

neon-olympiakos-anw mera-23-3-2012-3

Τρία λεπτά αργότερα ο Λοΐζος πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ κάνοντας το 8-1. Η απάντηση της Άνω Μερά ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα στο 85΄ με εκτέλεση πέναλτι ο Δήμα διαμορφώνει το τελικό 8-2.Syros kois logo

Οι Συνθέσεις των ομάδων:

Νέοι Ολυμπιακού Σύρου: (Ρούσσος Γ.), Πρίντεζης Γ., Μώτος Φ., Βεκρής Ν., Βλαντούσης Σ., Νομικός Σ., Καράβας Μ., Λούσας Δ., Συμιγδαλάς Γ., Ρηγούτσος Ε., Ξυγκάκης Α., Γκούφας.

Φωτεινιάς, Σπανός Δ., Χαλαβαζής Α., Ζαράνης Α., Φούασης Α., Λοΐζος Ν., Χατζηιερεμίας Μ.

Άνω Μερά: (Μπεκραντώνης Ι.), Γαλούνης Α., Ρουσσουνέλος Ι., Kopheli E., Vigu Α., Παπαδόπουλος Ι., Μποτσόβα Δ., Δήμα Μ., Γαλούνης Κ., Τσιφλίδης Ι., Βαλσαμής Γ., Νάζος Ν.

Κιούσης Ε., Πολυκανδριώτης Γ., Δήμα Π., Τσελάϊ Α., Σιωπηρός Α., Τσιμπουριάρης Σ., Ρουσσουνέλος Π.

Επιμέλεια : Γιάννης Σιγάλας

neon-olympiakos-anw mera-23-3-2012-4

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares