Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012 10:58

ΑΜΣ Φιλωτίου-ΑΟ Πάρου: ''Μάγεψαν οι μικροί''...

PROPAIDES ME AO PAROY

Πρεμιέρα είχαμε την Παρασκευή για τα τμήματα προπαιδικών για τη Κυκλαδίτικες ομάδες . Στο γήπεδο του Αγ. Αρσενίου έγινε ο αγώνας μεταξύ του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου και του Α.Ο. Πάρου .

Τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 0-4 με νικητή την ομάδα από την Πάρο. Σε αυτό τον αγώνα είχαμε τα πρώτα δείγματα γραφής και τα αποτελέσματα των προσπαθειών που κάνουν οι παράγοντες των δύο ομάδων αλλά περισσότερο των προπονητών και των αθλητών που απαρτίζουν τα τμήματα αυτά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της Πάρου ήταν πιο καλή και βρέθηκε στην ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου να προηγείται στο σκορ με 0-3 . Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Φιλωτίου ισορρόπησε αλλά οι προσπάθειες τους δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα . Αντιθέτως οι πιτσιρικάδες από την Πάρο κατάφεραν στα μισά του ημιχρόνου να πετύχουν και τέταρτο τέρμα.

Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί γονείς των μικρών ποδοσφαιριστών, υποστηρίζοντας και επικροτώντας κάθε τους προσπάθεια. Η ανάγκη πλέον για στήριξη των σωματείων από την διοργανώτρια ΕΠΣ Κυκλάδων κρίνετε απαραίτητη, ώστε να αναδειχθούν τα ταλέντα, που θα αποτελέσουν το αύριο του ποδοσφαίρου του Νομού μας.

paros-ATOU 2 ME THL paros-PIZZALICIOUS




Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares