Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012 16:03

Παίδων: Πανναξιακός – ΑΟ Πάρου. Δηλώσεις κ. Μπόνη

PANNAXIAKOS-AOP NEOI 2011.1

Τα παιδικά τμήματα του Πανναξιακού και του ΑΟ Πάρου αναμετρήθηκαν το περασμένο Σάββατο, τελικό αποτέλεσμα 2-2.

Ο Πανναξιακός προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με τον Φλεριανό στο 2ο μόλις λεπτό και στο 10ο λεπτό ο Σκιαδάς έκανε το 2-0. Η ομάδα του ΑΟ Πάρου αντέδρασε και με τον Κρουσταλάκη μείωσε στο 30ο λεπτό σε 2-1 και στο 50ο με τον Δεκαβάλα ισοφάρισε σε 2-2.paros-dolkas-epipla

Έπειτα και από αυτό το αποτέλεσμα ο Πανναξιακός παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ενώ ο ΑΟΠ ακολουθεί σε απόστασε αναπνοής με μόλις έναν βαθμό διαφορά.

Αμέσως μετά τα δύο ματς ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας του ΑΟ Πάρου κ. Στέλιος Μπόνης επικοινώνησε μαζί μας και έκανε τις εξής δηλώσεις: «Από την μια χαίρεσαι βλέποντας τα παιδιά, το μέλλον του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου να αγωνίζεται με πάθος γι’ αυτό που αγαπά, να τους στηρίζουν με την παρουσία τους οι γονείς και από την άλλη κάποιοι διαιτητές να σφυρίζουν με ελαφρά τη καρδία χωρίς να σκέπτονται τη στεναχώρια των παιδιών που αδικούν. Μετά αναρωτιόμαστε γιατί υπάρχουν αυτή η αμφισβήτηση κατά κάποιων διαιτητών που γιγαντώνεται στις ομάδας ανδρών. Αυτά σαν γενική εντύπωση από το ταξίδι μας στη Νάξο και όχι μόνο. Τώρα στο κάθε παιχνίδι αναφορικά…, ξεχωριστά: Στο προπαιδικό, μόνο θετικά σχόλια για τους ανθρώπους του Φιλωτίου το πώς αγκαλιάσανε την διοργάνωση και ένα μεγάλο μπράβο στους γονείς που γέμισαν την κερκίδα και ακολούθησαν τα παιδιά τους. Επίσης, συγχαρητήρια για την καινούργια προσπάθεια που ξεκινάνε στις ακαδημίες τους και όπως συνήθως τους ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία τους. Να στηρίξουμε όλες οι ομάδες και κυρίως η ΕΠΣΚ (όσων αφορά την επισημότητα αυτή την προσπάθεια) όσων αφορά το παιδικό: Είχαμε πάλι παράπονα από την διαιτησία (ένα, [σας αδίκησα στο τέλος του ματς], δεν μας ικανοποιεί γιατί απλά ο Πανναξιακός δεν χρειάζεται την βοήθεια της διαιτησίας) όσων αφορά των Πανναξιακό και ιδιαίτερα τον κ. Μαράκη τους ευχαριστούμε για την φιλοξενία, ποτέ δεν υπάρχει παράπονο, πάντα είχαμε φιλικές σχέσεις και πάντα θα έχουμε.

ΥΓ Τα παράπονά μου για την διαιτησία αφορά για το ματς με τον Πανναξιακό και την φάση όπου ο τερματοφύλακας ανέτρεξε τον επιθετικό μας στα τελευταία λεπτά του αγώνα και ενώ περιμέναμε όλοι να δοθεί πέναλτι σφύριξε επιθετικό φάουλ» κατέληξε ο κύριος Μπόνης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares