Κυριακή, 08 Απριλίου 2012 19:02

Παιδων: ΑΟ Πάγου - Αστέρας Κορθίου

paidon-pagos-kor8i-8-4-2012-1

Μεγάλη νίκη πετυχε ο Αστέρας Κορθιου με σκορ 4-1 επί του τυπικά γηπεδούχου Πάγου στο ουδέτερο γήπεδο της Τήνου. Σκόρερ των δυο ομάδων ήταν ο Αργυρός(60') για την ομάδα του Πάγου ενώ τα γκολ της ομάδας του Κορθίου πετυχαν οι Μωρος (8') Τζορτανιδης (22') Χαζαπης (24') Ντουρας (27').

Η ομάδα του Όρθιου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και φάνηκε από την αρχή ότι ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο και μόλις στο 8' μετά από ένα λάθος τη άμυνας του Πάγου άνοιξε το σκορ με πλασέ του Μωρου, ο Αστέρας συνέχισε να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες μέχρι που φτάσαμε στο εκπληκτικό εκείνο πεντάλεπτο μεταξύ 22ου και 28ου λεπτού όπου Αστέρας καθάρισε το παιχνίδι πρώτα στο 22' λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζορτανιδη στην συνέχεια στο 24' με τον Χαζαπη και στο 27' με τον Ντουρα. Το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό έως το τέλος του ημιχρόνου χωρίς να δούμε όμως κάποιο άλλο τέρμα.

Το δεύτερο ημίχρονο όμως είδαμε ένα άλλο παιχνίδι η παίκτες του Κώστα Συριανού μπήκαν άλλη ομάδα στο γήπεδο και ανάγκασα την ομάδα του Όρθιου σε παθητικό ρόλο έτσι το γκολ δεν άργησε να έρθει όταν σε μια εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά ο Αργυρός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μαμαη και έκανε το 1-4. Ο Πάγος συνέχισε να πιέζει αλλά η παίκτες του δεν φάνηκαν τόσο εύστοχη στην τελική προσπάθεια και άκαρπη τους υπεροχή στο δεύτερο ημίχρονο δεν απέδωσε και έτσι το τελικό σκορ ήταν το 1-4.

paidon-pagos-kor8i-8-4-2012-2

Καλύτεροι παίκτες για την ομάδα του Πάγου ήταν οι Αργυρός και Μαραγκός ενώ για την ομάδα του Κορθιου οι Τζορτανιδης και Χαζαπης.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΟ. ΠΑΓΟΥ (ΣΥΡΙΑΝΟΣ) ΜΕΝΗΣ, ΜΠΟΜΠΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΗΣ, ΔΡΟΣΟΣ, ΡΟΥΣΣΟΣ Μ., ΜΑΡΑΓΚΟΣ, ΡΟΥΣΣΟΣ Κ., ΧΑΣΠΑΡΗΣ, ΦΩΣΚΟΛΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΣ, ΡΟΥΣΣΟΣ Δ.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: ΡΟΥΣΣΟΥΝΕΛΟΣ, ΛΑΖΑΡΙΝΟΣ, ΜΑΡΓΚΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΤΣΙΩΛΗΣ, ΡΟΥΣΣΟΣ Ι. ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ(ΜΠΕΝΑΣ) ΜΑΜΑΗΣ, ΓΡΥΜΑΝΗΣ, ΤΖΟΡΤΑΝΙΔΗΣ Π., ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΤΡΑΝΑΚΟΣ ΝΤΟΥΡΑΣ, ΧΑΖΑΠΗΣ, ΜΩΡΟΣ, ΜΗΛΑΣ, ΝΙΤΣΟΛΑΣ, ΦΡΑΓΚΙΑΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: ΣΚΟΡΔΟΣ, ΤΖΟΡΤΑΝΙΔΗΣ Λ,ΓΙΑΜΠΑΝΗΣ, ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, ΑΝΤΩΝΕΛΛΟΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares