Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012 19:26

Έρχεται η ώρα των μπαράζ για τον πρωταθλητή Κυκλάδων

ano syros anw mera 2

Με την πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Λέσβου η πρωταθλήτρια Κυκλάδων στα μπαράζ ανόδου της Δ’ Εθνικής.

Πραγματοποιήθηκε χθες η κλήρωση για τους αγώνες μπαράζ – Η πρωταθλήτρια Κυκλάδων αντιμετωπίζει στον πρώτο αγώνα τη πρωταθλήτρια Λέσβου (Όλυμπος Αγιασού ή πρωταθλήτρια Λήμνου) εντός έδρας.

Στα γραφεία τα ΕΠΟ πραγματοποιήθηκε χθες όπως αναμένονταν η κλήρωση για τους αγώνες μπαράζ ανόδου στη Δ’ Εθνική. Λίγες ομάδες έδωσαν το παρών, ενώ την ευθύνη είχε η τριμελής Επιτροπή της Δ’ Εθνικής, αποτελούμενη από τους πρόεδρο, Βαγγέλη Τοπολιάτη, και τα μέλη, Μιχάλη Τζανόπουλο και Γιάννη Παπακωνσταντίνου. Πριν ξεκινήσει η κλήρωση, έγινε επί μέρους κλήρωση για τις δυο ομάδες της Μακεδονίας, που αγωνίζονται σε διαφορετικούς ομίλους. Ο πρωταθλητής θα αγωνιστεί στον 2ο όμιλο και ο δευτεραθλητής στον 3ο όμιλο. Επειδή ακόμη δεν είναι γνωστές όλες οι πρωταθλήτριες ομάδες των Ενώσεων, στην κληρωτίδα μπήκαν οι Ενώσεις. Όπως έχει γίνει γνωστό, οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 13 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 30 Μαΐου. Η πρωταθλήτρια Κυκλάδων (κατά πάσα πιθανότητα η Άνω Μερά της Μυκόνου) τέθηκε στον 10ο όμιλο όπου και θα αντιμετωπίσει τις πρωταθλήτριες ομάδες των Ενώσεων Λέσβου, Δωδεκανήσου και ΕΠΣΑΝΑ. Στην πρεμιέρα των αγώνων μπαράζ η Άνω Μερά αντιμετωπίζει εντός έδρας τον εκπρόσωπο της ΕΠΣΛ που θα βγει από το ζευγάρι του πρωταθλητή Λέσβου (Ολυμπος Αγιασσού) και του πρωταθλητή Λήμνου (αγώνας μπαράζ ανάμεσα Ηρακλή Ατσικής και Κεραυνό Αγίου Δημητρίου) ενώ το άλλο ζευγάρι είναι η πρωταθλήτρια Δωδεκανήσων ΑΕ Δικαίου Κω απέναντι στον πρωταθλητή ΕΠΣΑΝΑ, που θα είναι εκτός απροόπτου ο ΑΠΟ Νικολακάκης, που κρατά ένα προβάδισμα 4 βαθμών (με ένα ματς λιγότερο) έναντι της Μαρκό, τρεις στροφές πριν από το φινάλε.

Ομάδες βαρυποινίτες

Ο Βαγγέλης Τοπολιάτης, πρέπει να σημειώσουμε ότι (πρόεδρος της επιτροπής για την Δ’ Εθνική) μιλώντας στους παράγοντες συλλόγων που έδωσαν το παρών τόνισε ανάμεσα στα άλλα «φέτος η Επιτροπή της Δ’ Εθνικής έκανε το 50% της δουλειάς που έγινε στην ΕΠΟ. Φιλοξενήσαμε 16 ομάδες βαρυποινίτες και κάθε φορά που κάναμε επιτροπή ήταν παρόντες δικηγόροι, ζητήσαμε μέχρι και τη συμβολή της FIFA για κάποιες υποθέσεις. Θα πρέπει να αναβαθμιστεί η Δ’ Εθνική, γι’ αυτό αποφασίσαμε την προσεχή χρονιά να έχουμε 6 ομίλους των 16 ομάδων και την ερχόμενη περίοδο 4 ομίλους των 18 ομάδων. Δεν μπορεί να παίζουν ομάδες από χωριά με 300 κατοίκους, επειδή μια χρονιά είχε μερικούς καλούς παίκτες και πήρε το πρωτάθλημα».

Ποιο είναι το πρόγραμμα του 10ου ομίλου;

1η Αγωνιστική (13/5): Κυκλάδες – Λέσβος, Δωδεκάνησα - ΕΠΣΑΝΑ

2η Αγωνιστική (16/5): Λέσβος – Δωδεκάνησα, ΕΠΣΑΝΑ - Κυκλάδες

3η Αγωνιστική (20/5): Δωδεκάνησα – Κυκλάδες, Λέσβος - ΕΠΣΑΝΑ

4η Αγωνιστική (23/5): Λέσβος – Κυκλάδες, ΕΠΣΑΝΑ - Δωδεκάνησα

5η Αγωνιστική (27/5): Δωδεκάνησα – Λέσβος, Κυκλάδες - ΕΠΣΑΝΑ

6η Αγωνιστική (30/5): Κυκλάδες – Δωδεκάνησα, ΕΠΣΑΝΑ – Λέσβος

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares