Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012 21:09

Νίκησε Πάγο και κούραση ο Παμμηλιακός

pagos-pammiliakos-18-4-2012-1

Ο Παμμηλιακός πέρασε νικηφόρα από τη Σύρο, αφού επιβλήθηκε με 2-0 του Πάγου, νίκησε και την κούραση από το πολύωρο ταξίδι που έκανε.

Αρχικά το παιχνίδι ήταν να διεξαχθεί την Τρίτη το βράδυ στις 21:30 όμως το καράβι έφτασε με μεγάλη καθυστέρηση στη Σύρο και συγκεκριμένα μετά τις 1 τα ξημερώματα. Αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν μέτριο αφού είχε λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαν κάτι το αξιόλογο ώστε να μπορούσε να το σημειώσουμε στο μπλοκάκι μας, αλλά και στο δεύτερος αυτές που έγινε ήταν ελάχιστες. Οι πιο αξιόλογες ήταν το γκολ του Παπαδημητρίου και η χαμένη ευκαιρία του Πάγου με τον Χούρο.

Ο ποδοσφαιριστής του Πάγου όπως έδειξε ο βοηθός του κ. Ζαράνη, δεν καλύπτονταν με αποτέλεσμα ο διαιτητής να ακυρώσει το τέρμα. Στο 60' ο Καμακάρης προσπάθησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 75' ο Πάγος έχασε την μεγαλύτερή του ευκαιρία, όταν ο Χούρος από τα αριστερά επιχείρησε σουτ και τη μπάλα να περνά παράλληλα από τη γραμμή του τέρματος και κανείς δεν βρέθηκε να την σπρώξει στα δίχτυα.

Στο 80' ο Στάθης Παπαδημητρίου με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή νίκησε τον Κρεμόνα και έγραψε το 2-0 όπου και ήταν το τελικό σκορ.

Βέβαια, στο 86' ο Παμμηλιακός έχασε την ευκαιρία να τριπλασιάσει τα τέρματά του με τον Καμακάρη, όμως το πλασέ του πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα.

ΑΟ ΠΑΓΟΥ:  Κρεμόνας, Κουμπής, Μαρμαγγιώλης (68' Χούρος), Σαμιωτάκης, Ρούσσος, Βαμβακάρης, Troka (79' Ζουλουφός), Πάσχος (85' Πιπέρης), Πρελορέντζος, Μανωλιός, Βαρθαλίτης.

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ: Γενναδόπουλος, Καμακάρης, Λουκάκης (59' Αλ. Παπαδημητρίου), Atanasoy, Σιδέρης, Κυρίτσης, Ψαθάς (85' Καμπανάρος), Τσιριγωτάκης, Καμακάρης, Ε. Παπαδημητρίου, Μάνη.

pagos-pammiliakos-18-4-2012-2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares