Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 21:17

Μία εξάδα ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο Πανναξιακός

Έξι μεταγραφικές κινήσεις ανακοίνωσε ο Πανναξιακός, επισημοποιώντας την απόκτηση των ποδοσφαιριστών για τους οποίους είχαμε αποκαλύψει ότι προπονούνταν τον τελευταίο μήνα.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Νάξου ήρθε σε συμφωνία με τους Γιάννη Κατσουρό (μέσος), Μιχάλη Ευριπιώτη (Επιθετικός), Γιάννη Ζανελάρη (επιθετικό), Μανώλη Παπαμασταματίου (αμυντικό), Ματθαίο Μανδηλαρά (αμυντικό)
Η ανακοίνωση για Κατσουρό
Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Κατσουρού με τη μορφή δανεισμού.
Ο νεαρός μέσος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον ΠΑΣ Νάξου και τον ΑΜΣ Φιλωτίου, ενισχύοντας πλέον την προσπάθεια του συλλόγου στην Γ' Εθνική.
Ευχαριστούμε το Δ.Σ. του ΑΜΣ Φιλωτίου, για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.
Η ανακοίνωση για Πρεβόλη
Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σταμάτη Πρεβόλη με τη μορφή δανεισμού.
Ο νεαρός μέσος προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΣ Νάξου, ενώ έχει αγωνιστεί και στις ακαδημίες του Πανιωνίου, στο Χολαργό, στον ΑΟΝΑ και τον Ερμή Κορυδαλλού, ενισχύοντας πλέον την προσπάθεια του συλλόγου στην Γ' Εθνική.
Ευχαριστούμε το Δ.Σ. του Ερμή Κορυδαλλού και τον Πρόεδρο κ. Απόστολο Τσιριωτάκη, για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.
Η ανακοίνωση για Ευριπιώτη
Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Ευριπιώτη, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας για τρίτη φορά στην καριέρα του.
Η πρώτη ήταν την περίοδο 2006-2008 στη Δ' Εθνική και η δεύτερη την περίοδο 2013-2015 στη Γ' Εθνική και στην κατάκτηση του νταμπλ.
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει επίσης αγωνιστεί στο παρελθόν στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, στο ΜΑΡΚΟ, στο Αιγάλεω, στον ΑΜΣ Φιλωτίου και στην Ελλάς Σύρου, ενισχύοντας πλέον την προσπάθεια του συλλόγου στη Γ' Εθνική.
Ευχαριστούμε το Δ.Σ. της Ελλάς Σύρου και τον Πρόεδρο κ. Νικόλαο Ζάβρα, για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.
Η ανακοίνωση για Παπασταματίου
Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μανώλη Παπασταματίου με τη μορφή δανεισμού.
Ο νεαρός μεσοαμυντικός προέρχεται από την Κ20 του Διαγόρα Ρόδου, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Ηρακλή Λάρδου, ενισχύοντας πλέον την προσπάθεια του συλλόγου στην Γ' Εθνική.
Ευχαριστούμε το Δ.Σ. της ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου, για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.
Η ανακοίνωση για Ζανελάρη
Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Ζανελάρη, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας για δεύτερη φορά στην καριέρα του.
Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2019-2020, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις και κατακτώντας το Πρωτάθλημα Κυκλάδων.
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει επίσης αγωνιστεί στο παρελθόν στους Ελλάνιο Δαιδάλου, ΑΕ Κατσαμπά, Μινωική, ΠΟΑ, Ερμή Ζωνιανών, Ζευγολατιό, ΠΑΟ Κρουσώνα, Γιούχτα και ΠΑΣ Νάξου, ενισχύοντας πλέον την προσπάθεια του συλλόγου στη Γ' Εθνική.
Ευχαριστούμε το Δ.Σ. του ΠΑΣ Νάξου, για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.
Η ανακοίνωση για Μανδηλαρά
Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ματθαίου Μανδηλαρά με τη μορφή δανεισμού. Ο νεαρός αμυντικός προέρχεται από τον ΠΑΣ Νάξου, ενισχύοντας πλέον την προσπάθεια του συλλόγου στην Γ' Εθνική. Ευχαριστούμε το Δ.Σ. του ΠΑΣ Νάξου, για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

LIFT.TEK

ERMIS 400X300

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares