Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012 23:47

Καθάρισε και με Κω!

PANNAXIAKOS-KOS PANIGIRIA STAMATIOU

Στο παιχνίδι πού άνοιξε την αυλαία της 23ης αγωνιστικής του Περιφερειακού πρωταθλήματος, ο Πανναξιακός συνέτριψε με 5-0 την πεσμένη Κω και συνεχίζει την προσπάθεια για την παραμονή του στο περιφερειακό πρωτάθλημα.

Το τελικό σκορ μαρτυρά και την διαφορά δυναμικότητος που έχουν μεταξύ τους οι δύο ομάδες, οι οποίες μάλιστα έχουν διαφορετικούς στόχους. Η μεν Κως θεωρείτε πλέον πεσμένη και ο Πανναξιακός από την πλευρά του φαίνεται να κρατά την υπόθεση παραμονή στα χέρια του, με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα των τελευταίων παιχνιδιών να του δίνουν πολλές ελπίδες για την παραμονή. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι η Κως παρουσιάστηκε ακέφαλη στον πάγκο αφού ο Κύριος Κούτσικας δεν ταξίδεψε με την αποστολή λόγο προσωπικών υποχρεώσεων.

Επιθετικός μονόλογος

Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τον γηπεδούχο Πανναξιακό, αφού η ομάδα της Νάξου με σωστή κυκλοφορία της μπάλας πίεζε ασφυκτικά την Κω σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Ωστόσο παρά την πίεση που δεχόταν η αμυντική γραμμή της Κω μέχρι το 44ο τέταρτο λεπτό η εστία του Σανταμούρη είχε διατηρηθεί ανέπαφη. Κάπου εκεί «μίλησε» ο Σταματίου, ο οποίος με ατομική προσπάθεια σκόραρε κόντρα στην παλιά του ομάδα ανοίγοντας το σκορ (1-0).

Φιλούσε 4 για την επανάληψη.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πίεζαν και πάλι από το πρώτο λεπτό και οι Φιλοξενούμενοι αυτοί που αμύνονταν. Η διαφορά ήταν όμως ότι τα γκολ αυτή τη φορά έμπαιναν ευκολότερα και ο Τόσκας στο 53΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κουτελιέρη πλασάρει και διπλασιάζει τα τέρματα του Πανναξιακού (2-0). Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 60΄ο Σταματίου δίνει ασσίστ στον Καρούση με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα τον Σανταμούρη (3-0). Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ ο Ντιμιτρεβιτς έχει αντικαταστήσει κάτω από τα γκολ ποστ τον Σανταμούρη ο νεοεισελθόντας Πολυκρέτης κάνει σέντρα σουτ, η οποία περνά οριζόντια στο δεύτερο δοκάρι και ο Σταματίου που καραδοκούσε κάνει το 4-0 στο 63΄. Το γκολ που έκλεισε το σκορ πέτυχε ο Δήμας, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε πάσα του Παναγιώτου (πρώτη συμμετοχή) και πλάσαρε εύστοχα με το αριστερό.

Θετικές παρουσίες

Αναμφισβήτητα η ομάδα του Πανναξιακού δεν υστέρησε σε καμιά γραμμή, αλλά όπως γράφαμε παλαιότερα για το πρόβλημα στο σκοράρισμα και για το πόσο «άδεια» είναι η επιθετική γραμμή των Ναξιωτών έτσι τώρα οφείλουμε να πούμε ότι βλέπουμε κάτι άλλο μπροστά. Σταματίου (2 γκολ,1 ασσίστ), Καρούσης (1 γκολ,) και Σουσούνης (Μεταλαγμένος), αλλά και Πολυκρέτης (1 ασσίστ, άψογος), Παναγιώτου (1 ασσίστ), Κατσάνης (Μαχητής) ''αντικατέστησαν την επιθετική γραμμή'' ήταν όλοι τους πολύ καλοί και έδειχναν να έχουν σαφέστατους ρόλους μέσα στο γήπεδο με μοναδικό σκοπό το σκοράρισμα.

 

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Βλαστός) - Θέμελης, Καζανάς, Καρατέλιος, Κολιούσης, Τόσκας, Παπαδόπουλος, Καρούσης (70΄Κατσάνης), Κουτελιέρης, Σταματίου (79΄Παναγιώτου), Δήμας, Σουσούνης (59΄Πολυκρέτης)

Α.Ε.ΚΩΣ Σανταμούρης (67΄Dimitrievic), Ιωαννίδης, Ακριτίδης, Χατζηαντωνίου, Παρασκευάς, Βάσης, Αναστασιάδης, Εμμανουήλ, Μαργαρίτης (46΄Καματερός), Λης, Σιώμος.


 Το live του αγώνα

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares