Σάββατο, 12 Μαΐου 2012 22:11

Σ.Φ Πανναξιακού: ''Απάντηση σε Περιστέρι''..

S.F Pannaxiakou paixtes

Εδώ και τρείς μέρες έχουμε γίνει μάρτυρες αναληθών καταγγελιών από πλευράς του Δ.Σ Περιστερίου που αφορούν το κόσμο του Πανναξιακού για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας του Περιστερίου στο νησί μας.

Ο Σύνδεσμος φιλάθλων Πανναξιακού έχει πάρει τα εύσημα επανειλημμένως σε όποιο γήπεδο κι αν παραβρέθηκε .Ο κόσμος μας πάντα με κόσμια συμπεριφορά στέκεται δίπλα στην ομάδα χωρίς προκλήσεις με μοναδικό σκοπό την ενίσχυση αυτής.

Syros raouzaiosΑς πάρουμε τα πράγματα απ την αρχή.Η ομάδα του Περιστερίου αφίχθη τη τρίτη το μεσημέρι στο νησί και χωρίς κανένα πρόβλημα ακoλούθησε το πρόγραμμα της κανονικά το οποίο μεταξύ των άλλων(φαγητό-βολτα) περιλάμβανε και προπόνηση και καθ΄ολη τη διάρκεια της μέρας δεν δέχθηκαν καμία ενόχληση από φιλάθλους της ομάδας μας και ας βγει κάποιος να το διαψεύσει.

Την ημέρα του παιχνιδιού συναντήσαμε ένα αστυνομοκρατούμενο γήπεδο με όλη την αστυνομική δύναμη της Νάξου παρόν χωρίς να γνωρίζουμε το λόγο μιας και η διοίκηση μας,είχε δώσει τα εύσημα στην ομάδα του Περιστερίου για τη φιλοξενία που έτυχε η ομάδας μας στο πρώτο γύρο.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και ενώ οι 15 φίλαθλοι του Περιστερίου προκαλούσαν συνεχώς με χειρονομίες και απειλές του τύπου<<θα τα πούμε του χρόνου στο Περιστέρι>> δεν συνέβη το παραμικρό.

Κατά την αναχώρηση της ομάδας του Περιστερίου και ενώ ένα μέρος των φιλάθλων μας είχε παραμείνει στα γραφεία του συνδέσμου πανηγυρίζοντας για τη πεντακάθαρη νίκη της ομάδας μας, μέλη της αποστολής του Περιστερίου(παίκτες-Δ.Σ) εκμεταλλευόμενοι την αστυνομική δύναμη που περιφρουρούσε το πούλμαν τους συνέχισαν να προκαλούν με χειρονομίες και απειλές προσπαθώντας να χαλάσουν τη γιορτή της ομάδας μας.

Ο κόσμος αντέδρασε και η αστυνομία δείχνοντας υπερβάλλοντα ζήλο προχώρησε σε ΜΙΑ   αδικαιολόγητη προσαγωγή φιλάθλου για να δικαιολογήσει τη παρουσία της εκεί. Παρολα αυτά η αποστολή του Περιστερίου συνέχισε το πρόγραμμα της κανονικά γευματίζοντας σε κεντρικό σημείο του νησιού πηγαίνοντας μάλιστα με τα πόδια και χωρίς καμία τύπου συνοδεία.

Εσείς που προάγετε το άθλημα με τους <<μπράβους>> και τους τραμπουκισμούς με πρόσφατο παράδειγμα την αναμέτρηση σας με την ομάδα της Ρόδου να ξέρετε ότι τα παιχνίδια παίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις φυσούνες και στ αποδυτήρια.

Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας απ όπου κι αν προέρχεται.Όσον αφορά τη καταγγελία για το περιστατικό που αναφέρθηκε περί εκρηκτικών!!! και επαναλαμβανόμενων εκρήξεων!!!!δηλώνουμε άγνοια και αν συνέβη κάτι ουδεμία σχέση έχει με τους υγιείς Πανναξιακούς και γενικότερα με αυτό που πρεσβεύουμε.

Υ.Γ 1 Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο <<δύσκολο αγώνα>> που δίνετε για τη παραμονή σας!!

Υ.Γ 2 Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί όλα τα παιχνίδια ξεκινάνε την ίδια ώρα αφού τα αποτελέσματα των Αθηναϊκών σωματείων είναι γνωστά εκ των προτέρων….!!

Υ.Γ 3 Μηνύσεις γίνονται και από τις δυο πλευρές (άρα δεν μας κάνατε χάρη).

Υ.Γ 4 Χαιρετίσματα στους φίλους μας από τη Ρόδο.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares