Κυριακή, 13 Μαΐου 2012 18:32

Προπαίδες: ΑΟ Τήνου - Ολυμπιακός Σύρου

pro-aot-olympiakos-13-5-2012-1

Ένα καταπληκτικό παιχνίδι με πολλά γκολ και ακόμα περισσότερες φάσεις παρακολουθήσαμε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο της Τήνου από τις ομάδες παμπαιδων του ΑΟ Τήνου και του Νέου Ολυμπιακού Σύρου δείχνοντας πως το ποδόσφαιρο έχει πολύ μέλλον ακόμα και σε ένα δύσκολο νομό όπως είναι αυτός των Κυκλάδων.

Syros raouzaios

Τώρα… στο αγωνιστικό κομμάτι παρακολουθήσαμε ένα πολύ ωραίο αγώνα με την ομάδα των Νέων Ολυμπιακού να κερδίζει με σκορ 3-6. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟ Τήνου ήταν καλύτερος  στο αγώνα αλλά από συγκυρίες το σκορ του ημιχρόνου ήταν το 2-2, σκόρερ τον δυο ομάδων ήταν για τον ΑΟ Τήνου ο Αρμακολας Γ.

Στο 6' και ο Ξενόπουλος στο 19' ενώ για τους Νέους Ολυμπιακού ήταν ο Γκιουραι στο 14' και ο Ψαρράς στο 28'.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Νέων Ολυμπιακού ανέβασε απόδοση και κατάφερε μόλις στο δεύτερο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο Κουκουλης έκανε το 2-3. Η ομάδα της Τήνου αντέδρασε αμέσως και τρία λεπτά αργότερα έκανε το 3-3 και πάλι με τον Αρμακολα Γ. αλλά πριν καλά καλά χάρη την ισοφάριση ο Καμπουρακης έκανε το 3-4.

Το  σκορ ολοκλήρωσε ο καλύτερος παίκτης του αγώνα ο Γκιουραι με δυο τέρματα στα τελευταία δέκα λεπτά κάνοντας το τελικό 3-6 κάνοντας και τα δικά του τέρματα τρία.

pro-aot-olympiakos-13-5-2012-2

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΟ ΤΗΝΟΥ: (ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ) ΒΟΙΝΑΣ, ΒΙΔΑΛΗΣ, ΚΟΜΝΟΣ, ΜΠΙΝΙΑΚΟΥ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΚΕΛΑΔΙΤΗΣ, ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ, ΞΕΝΟΠΟΛΟΥΛΟΣ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΟΥΣΑΙ, ΜΙΤΣΟΛΑΡΙ,
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΕΝΕΚΑΡΙΑΣ, ΣΤΕΦΑΝΗΣ, ΜΑΡΚΟΥΙΖΟΣ, ΠΑΓΑΝΕΛΗΣ, ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ, ΔΕΛΗΒΟΣ, ΒΟΓΛΙ.


ΝΕΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: (ΡΟΥΣΣΟΣ) ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ, ΛΟΥΛΟΥΣ, ΖΕΙΜΠΕΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΟΒΙΤΣ, ΒΟΛΤΗΣ, ΨΑΡΡΑΣ, ΣΑΜΑΝΙΟΥ, ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ, ΓΚΙΟΥΡΑΙ. ΛΑΖΑΡΙΝΟΣ, ΜΑΡΑΓΚΟΣ,
ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ, ΔΑΜΙΑΝΟΣ, ΓΑΔ, ΚΟΣΚΙΝΑΣ, ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ, ΖΑΡΑΝΗΣ, ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ.

pro-aot-olympiakos-13-5-2012

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares