Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012 21:53

Under 7 Νηρέας – ΑΟ Πάρου

u7-nireas-aop-14-5-2012-1

Οι απίστευτοι πιτσιρικάδες του Μιχάλη (Παπαδάκη) και του Θοδωρή (Καζακίδη) χάρισαν άφθονο χαμόγελο στους περήφανους γονείς που τους παρακολούθησαν σήμερα το απόγευμα στο μουντιαλίτο της Νάουσας.

paros-ATOU 2 ME THL

Η παιδική αθωότητα των under 7, μας έκανε να αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο αυτό το πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΚΔΕΠΑΠ μαζί με τις ακαδημίες της Πάρου, και όπως όλα δείχνουν αυτό θα έχει και συνέχεια αφού, τα σωματεία βλέπουν αρκετή όρεξη και θέληση από τους πιτσιρικάδες αλλά και τους γονείς τους.

Έτσι… από τον Σεπτέμβριο αναμένουμε το 2ο πρωτάθλημα ακαδημιών Πάρου που θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια και ευελπιστούμε, εκτός από αυτών των ακαδημιών που ήδη παίρνουν μέρος να έχουμε και άλλες ακαδημίες που δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν, όπως είναι αυτές του Αστέρα αλλά και χωριών υπό την επίβλεψη γυμναστών.

Τρανταχτό παράδειγμα αυτό της Αλυκής όπου με την βοήθεια και την οργάνωση του κ. Στουγιάννου αλλά και γονέων της περιοχής, η Αλυκή εκτός του ότι παίρνει μέρος με τρεις ομάδες, έχει και αξιοπρεπέστατη παρουσία. 

u7-nireas-aop-14-5-2012-2

Χωριά που έχουν αυτή την δυνατότητα λόγω αθλητικών εγκαταστάσεων είναι ο Δρυός μαζί με το Άσπρο Χωριό, ο Κώστος το Μαράθι μαζί με τις Λεύκες αλλά και η Αντίπαρος…

Ο σημερινός αγωνας μεταξύ του Νηρέα και του ΑΟΠ...

Τώρα όσο αφορά τον σημερινό αγώνα… ο Νηρέας με δύο απίθανους μπόμπιρες, τον Ταντάνη και τον Κολυδά να σημειώνουν από 4 γκολ ο καθένας, νίκησε με 10-4 τον ΑΟ Πάρου που είχε για άλλη μια μέρα τον Τσώλη να ηγείται στην επίθεση και να σημειώνει 3 γκολ.

Τα υπόλοιπα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Τριπολιτσιώτης και ένα αυτογκολ, ενώ για τον ΑΟΠ ο Νικολάου Α.

 

Οι Συνθέσεις των ομάδων έχουν ως εξής:

Νηρέας: (Παπαδάκης Μ.), Μπαφίτης, Κεφάλας Μ., Κεφάλας Σ., Σπανός, Jampaj, Καπατσούλιας, Πετρόπουλος, Σιφναίος, Δαβερώνας, Κολυδάς, Ταντάνης, Τριπολιτσιώτης.

ΑΟ Πάρου: (Καζακίδης Θ.), Σκιαδάς, Νικολάου Χ., Νικολάου Α., Τσώλης, Πρέκας, Μανταλόβας, Σιδερής, Κουτσαυτάκης, Κανάρης, Απόκοτος, Ακάλεστος, Σιφναίος.

u7-nireas-aop-14-5-2012-3

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares