Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012 18:32

Σάββας Ορφανίδης: Να καταργηθεί η Δ΄Εθνική!

orfanidis-rodos

Ο Σάββας Ορφανίδης μέσω της «ΏΡΑΣ των σπορ» ασκεί δριμύτατη επίθεση στις ομάδες του Λεκανοπεδίου!

Syros raouzaiosΤο πρωτάθλημα του 8ου ομίλου βαδίζει προς το τέλος του, ωστόσο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους συλλόγους που διεκδικούν την σωτηρία. Ένας από αυτούς είναι και η Ρόδος, η οποία την προηγούμενη βδομάδα σημείωσε μια σπουδαία νίκη απέναντι στον Ελπιδοφόρο με 2-1. Ωστόσο οι υπόλοιπες ομάδες που δίνουν το δικό τους αγώνα για την παραμονή, σημείωσαν και αυτές με τη σειρά τους νίκες, γεγονός που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στα  «Ελάφια».  

Από εκεί και πέρα, τις τελευταίες αγωνιστικές παρατηρείται ένα ιδιαίτερα περίεργο, φαινόμενο, καθώς σωματεία τα οποία βρίσκονται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας, κερδίζουν με σχετική ευκολία, αξιόλογους αντιπάλους που φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις.

Στο μεταξύ σε δηλώσεις που παραχώρησε ο προπονητής των «πρασίνων», Σάββας Ορφανίδης στην «ΏΡΑ των σπορ», σχολίασε το συγκεκριμένο συμβάν, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για δυο ομάδες από το Λεκανοπέδιο της Αττικής, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

« Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα για εμάς δεν έχουμε και πολλά περιθώρια. Ωστόσο οφείλω να ομολογήσω ότι τις τελευταίες αγωνιστικές μου προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, ότι δυο ομάδες που προέρχονται από το Λεκανοπέδιο της Αττικής, σημειώνουν νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι σε αντιπάλους, οι οποίοι από την αρχή της σεζόν είχαν θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους. Δεν ξέρω εάν εσάς σας φαίνεται λογικό! Προσωπικά μου θυμίζουν την Μπαρτσελόνα... Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι πως εάν αυτές οι ομάδες αγωνιστούν εκτός Αθηνών συνήθως δεν τα καταφέρνουν. Σε όποιον από εσάς αυτά που τονίζω σας φαίνονται περίεργα, παρατηρήστε στα τελευταία δυο παιχνίδια, τα αποτελέσματα που θα σημειώσουν οι συγκεκριμένοι σύλλογοι».

«Πάνε το άθλημα μπροστά»

Εν συνεχεία ο Σάββας Ορφανίδης εξαπέλυσε πυρά κατά της ΕΠΟ υπογραμμίζοντας: « Θα πρέπει η ΕΠΟ να καταργήσει την συγκεκριμένη κατηγορία, διότι υποχρεώνει τα σωματεία να αγωνίζονται έχοντας στην σύνθεση τους, 18χρονα παιδιά, τα οποία μόνο θετικές εμπειρίες δεν μπορούν να αποκομίζουν, όταν οι ιθύνοντες των συλλόγων αυτών τους διδάσκουν τέτοιου είδους τεχνάσματα. ''Συγχαρητήρια στους διοικούντες των ομάδων αυτών, διότι χάρις σε αυτούς το άθλημα «πάει μπροστά»".

Κυριάκος Παντζαρίδης

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares