Σάββατο, 19 Μαΐου 2012 20:01

Μιχάλης: Απαραίτητος ο ένας βαθμός!

mixalis-proponitis-traxonon

Μεγάλη συνέντευξη λίγο πριν το κρίσιμο φινάλε παραχώρησε ο Κώστας Μιχάλης στην εκπομπή 'Η Μπάλα στους Ερασιτέχνες' που μεταδίδεται κάθε Τρίτη (13.00-15.00) και Πέμπτη (21.00-00.00) από το διαδικτυακό ραδιόφωνο 'Mundosports'.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στη δύσκολη θέση που έχουν βρεθεί οι Τράχωνες, τονίζοντας ότι είναι αισιόδοξος για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Παράλληλα, δεν αρνήθηκε να σχολιάσει την εικόνα που παρουσιάζει ο υπόλοιπος όμιλος, χαρακτηρίζοντας τον Φωστήρα 'δίκαιο πρωταθλητή'. Αναλυτικά, η συνέντευξη έχει ως εξής:

*Οταν κερδίσατε τον Ελπιδοφόρο την 1η του Απρίλη, όλοι πίστεψαν ότι εξασφαλίσατε την κατηγορία. Ηταν κάτι που σας έκανε να χαλαρώσετε και να βρεθείτε σε αυτή τη θέση; Syros raouzaios

''Δεν νομίζω ότι η συγκεκριμένη νίκη μας έκανε να χαλαρώσουμε. Ολα τα ματς τα βλέπουμε το ίδιο. Στις τελευταίες αγωνιστικές είχαμε κάποια μικρά προβλήματα, που μας έβγαλαν έξω από τα... νερά μας. Αποδιοργανωθήκαμε λιγάκι! Παράλληλα, κάναμε κακές, ελλιπείς προπονήσεις καθώς είχαμε προβλήματα με κάποια παιδιά. Αυτό ήταν μειονέκτημα για εμάς''.

*Θεωρείς ότι η ομάδα σου πρέπει να πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό για να σωθεί ή μπορεί να φτάσουν και οι 41 βαθμοί;

''Πρόκειται για μία κρίσιμη αγωνιστική. Νομίζω ότι 41 βαθμοί δεν αρκούν για να σωθούμε. Ενας βαθμός είναι απαραίτητος, αφού με 42 βαθμούς μόνο σε μία περίπτωση ισοβαθμίας ίσως έχουμε πρόβλημα. Πιστεύω στην ομάδα μου! Εχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε κάτι καλό στη Ρόδο και επειδή βλέπω τα παιδιά καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ότι είναι πολύ συγκεντρωμένα στο ματς, νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε έναν πόντο στη Ρόδο''.

*Αναφορικά με τα προβλήματα που ανέφερες προηγουμένως, ήταν η αιτία για την αποχώρηση του Μιχάλη Γιαννιτσανάκη;

''Ο Γιαννιτσανάκης έφυγε μετά το ματς με τον Πανναξιακό στη Νάξο. Δεν έχει να κάνει με το συγκεκριμένο θέμα. Ωστόσο, η αποχώρησή του ασφαλώς έχει στοιχίσει! Από τη στιγμή που είμαστε μία ομάδα με μικρό ρόστερ και λίγους έμπειρους ποδοσφαιριστές, όταν φεύγει ένας από αυτούς, καταλαβαίνετε ότι είναι απώλεια''.

*Παίζετε εκτός έδρας με Ρόδο και Μύκονο. Πως τα αντιμετωπίζετε;

''Και τα δύο παιχνίδια είναι πάρα πολύ δύσκολα! Αν ξεκινήσουμε από το πρώτο με τη Ρόδο, είναι πολύ δύσκολο γιατί η συγκεκριμένη ομάδα παίζει το τελευταίο της χαρτί. Δεν έχουμε άλλο περιθώριο, πρέπει να πάμε στη Ρόδο και να πάρουμε έστω τον βαθμό. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, για να μην φτάσουμε στο τελευταίο παιχνίδι να παίζουμε την παραμονή μας. Έχουμε πολύ βαρύ φορτίο! Υπάρχει πίστη για το θετικό αποτέλεσμα''.

*Οσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες, ο Φωστήρας άξιζε την άνοδο;

''Πιστεύω ότι δίκαια ο Φωστήρας είναι πρωταθλητής. Είναι η ομάδα που έδειξε χαρακτήρα στα δύσκολα. Πολύ καλή ομάδα και καλός αντίπαλος στη διεκδίκηση του τίτλου ήταν και ο Ελπιδοφόρος. Θεωρώ όμως ότι ο Φωστήρας είχε το κάτι παραπάνω, τον... τσαμπουκά, το όνομα, τη 'βαριά' φανέλα, που του έδωσαν την ώθηση για να τερματίσει πρώτος. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι διαφορές των δύο ομάδων ήταν μικρές''.

*Ποια ομάδα από τον όμιλο σου έκανε θετική εντύπωση;

''Νομίζω ότι αδικείται από τη θέση της στον βαθμολογικό πίνακα η ομάδα της Νάξου. Τόσο από θέμα υλικού όσο και από θέμα ποιότητας ο Πανναξιακός θα έπρεπε να βρίσκεται ψηλότερα. Δεν ξέρω γιατί, όμως όταν έβγαινε έξω από το νησί δεν έπαιρνε τα αποτελέσματα που έπρεπε. Όμως, και τις δύο φορές που βρεθήκαμε αντίπαλοι, είδα μία πάρα πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, με πολλούς καλούς και ποιοτικούς παίκτες και νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι πιο ψηλά. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες, συμπεριλαμβανόμενης της δικής μου ομάδας αλλά και αυτών που έχουν υποβιβαστεί, ανήκουν στην ίδια κατηγορία.

*Ο Αγιαξ Ταύρου είναι η ομάδα-έκπληξη;

''Ο Αγιαξ Ταύρου είναι μία ομάδα που ξέρει πολύ καλά πως να κινείται σε αυτή την κατηγορία. Καλή ομάδα, καλό υλικό, καλό προπονητικό τιμ, δίκαια μένει στην κατηγορία, όμως το βασικότερο είναι ότι ξέρει πως να κινηθεί''.

paros-adonis

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares