Κυριακή, 20 Μαΐου 2012 13:26

Ελάχιστες πλέον οι ελπίδες για τον ΑΟ Μυκόνου.

elpidoforos-mykonos-22-22-13

Ο ΑΟ Μυκόνου αντιμετώπισε σήμερα τον Ελπιδοφόρο στο Ζηρίνειο μπροστά σε 100 περίπου άτομα.

Syros raouzaios

Η κυκλαδίτικη ομάδα παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο ημίχρονο με 0-1 και έδειχνε ότι θα φύγει από την Κηφισιά με ένα θετικό αποτέλεσμα, δεν μπόρεσε τελικά και ηττήθηκε με 3-1 αφού στο 2ο ημίχρονο ο Ελπιδοφόρος με φαρμακερές επιθέσεις πήρε τη νίκη.

Ακόμα και ο βαθμός της ισοπαλίας θα ήταν χρυσάφι μετά από τα σημερινά αποτελέσματα όμως το περίφημο διπλό της υπερομάδας του Περιστερίου μέσα στον Ταύρο αλλά και η ισοπαλία των Μελισσίων με το Αιγάλεω, έκανε την υπόθεση παραμονή να μοιάζει με μακρινό όνειρο αφού πλέον ο ΑΟΜ θέλει νίκη την τελευταία αγωνιστική στο Κόρφου επί του Τράχωνα και ήττα του Περιστερίου επί του Ελπιδοφόρου μέσα στο Περιστέρι που δεν έχει κανένα κίνητρο, αλλά και ήττα ή ισοπαλία των Μελισσίων μέσα στον Ταύρο επί του πρωταθλητή και αδιάφορου Φωστήρα και της Ρόδου επί του Αιγάλεω στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».

Το 1ο ημίχρονο μας έδωσε ελπίδες…

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟ Μυκόνου ήταν καλύτερος και προηγήθηκε με 1-0 όταν στο 31ο λεπτό ο Καραντζάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπασταθόπουλου.

Ο ΑΟ Μυκόνου είχε την ευκαιρία να ευρύνει το σκορ όταν στο 42ο λεπτό ο Μουλάκης πέρασε τους πάντες όμως πριν κάνει το 0-2 ο Καραμέρης τον ανέτρεψε λίγο έξω από την μεγαλη περιοχή του Ελπιδοφόρου.

elpidoforos-mykonos-22-22-12

Η απόλυτη κατάρρευση στο 2ο ημίχρονο…

Στο 52ο λεπτό η Μύκονός είχε και πάλι την ευκαιρία να κάνει το 0-2 με τον Μουλάκη σε αντεπίθεση όμως την τελευταία στιγμή τον έκοψε ο Λίτσος. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Γιώργου Αθανασιάδη έμοιαζε να έχει πάθει μπλάκ άουτ…

Ο Ελπιδοφόρος στο 57ο λεπτό σε μια ανύποπτη φάση ισοφάρισε όταν ο Κεκελής έκανε λάθος γύρισμα στην άμυνα και ο Παπαδόπουλος με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Στην συνέχεια, ο Βέρμπης με δυνατό σουτ στην κίνηση απείλησε δυο λεπτά αργότερα να κάνει το 2-1 κάτι που έγινε τελικά στο 61ο λεπτό όταν ο Ευσταθίου με σέντρα στο ύψος του πέναλτι βρήκε τον Βέρμπη και αυτός με σουτ στην κίνηση έδωσε το προβάδισμα στον Ελπιδοφόρο με 2-1.paros-dolkas-epipla

Στο 88ο λεπτό ο Ευσταθίου απείλησε να κάνει το 3-1 όμως το σουτ του αποκρούστηκε από τον Μανταφούνη σε κόρνερ.

Όμως στο 90ο λεπτό πάλι ο Ευσταθίου με προβολή έκανε το 3-1 μετά την σέντρα του Κακλαμάνου.

Ο προπονητής του Ελπιδοφόρου παρακολούθησε το ματς από την εξέδρα αφού του έχει επιβληθεί δύο μήνες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ΑΟ Μυκόνου είχε τρεις βασικότατες απουσίες αυτές των επιθετικών Τουμάση ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα αλλά και του Τσάλμα και Πανέτα.

 

  • Σε περίπτωση που ο ΑΟ Μυκόνου ισοβαθμήσει με το Περιστέρι, τότε οι δυο ομάδες θα δώσουν αγώνα παραμονής. Θυμίζουμε ότι τόσο στο Περιστέρι όσο και στην Μύκονο δεν σημειώθηκε γκολ στους μεταξύ τους αγώνες.

Διαιτητής: Σοσόνης από την Φθιώτιδα.

Ελπιδοφόρος: Τσούκας, Βέρμπης (85’ Στελλας), Στασινός, Γκοτσούλας, Λίτσιος, Παπαδόπουλος, Ευσταθίου, Λυμπέρης, Καραβάς, Στασινός, Κορακάκης, Καραμέρης (51’ Κακλαμάνος),

ΑΟ Μυκόνου: Μανταφούνης, Χίσα (86’ Κουτσούκος), Κεκελής (67’ Ξένος), Κουκάς, Μπαλής, Καραντζάς, Παπασταθόπουλος, Βαλαμούτης (81’ Θεοδώρου), Αλεξανδρόπουλος, Αργυρίου, Μουλάκης,

paros-adonis

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares