Κυριακή, 20 Μαΐου 2012 19:36

Νίκη για το Δίκαιο, πρωτος ο Όλυμπος

dikaios-akousilaos2012-panigiria

Στο γήπεδο του Πυλίου Κω διεξήχθη πριν λίγο ο αγώνας μεταξύ του ΑΟ Δικαίου και του ΑΠΟ Νικολακάκη.

Syros raouzaios

Η ομάδα της Κω ήταν η νικήτρια με σκορ 2-1. Μόλις στο 5ο λεπτό το Δίκαιο άνοιξε το σκορ με μακρινό σουτ του Χατζηφούντα Μ. από τα δεξιά, η μπάλα αρχικά βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Τσούνη και στην συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα και έτσι έγινε το 1-0. Στο 44ο λεπτό το Δίκαιο διπλασίασε τα τέρματα του έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Παπανόπουλου από δεξιά, ο Τσούνης δεν αντέδρασε σωστά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του για το 2-0.

Η ομάδα της Αττικής μείωσε σε 2-1 στο 78ο λεπτό όταν ο Πάπα εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Καραμούτας δεν αντέδρασε σωστά με την μπάλα να καταλήγει στην δεξιά του γωνία για το 2-1.

Οι δύο αυτές ομάδες μαζί με τον Όλυμπο Αγιάσου και την Άνω Μερά θα διεκδικήσουν την κατάκτηση της πρώτης θέσης σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, που οδηγεί στην Δ’ Εθνική κατηγορία.

 

Σας θυμίζουμε ότι χτες η ομάδα της Μυκόνου δεν τα κατάφερε και έχασε εντός έδρας με 2-0 από τον Όλυμπο.

Ακολουθεί η 2η αγωνιστική την Τετάρτη 23 Μάιου όπου ο Όλυμπος θα υποδεχτεί στην Αγιάσο τον ΑΟ Δικαίου ενώ η Άνω Μερά θα ταξιδέψει στο Μενίδι για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟ Νικολακάκη.

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

 

 

A/A

ΟΜΆΔΑ

ΑΓ.

ΒΑΘ.

ΓΚΟΛ

+ -

1

ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΑΣΟΥ

1

3

2 – 0

2

ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ

1

3

2 – 1

3

Α.Π.Ο ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ

1

0

1 – 2

4

Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ

1

0

0 – 2

Διαιτητές: Παπαπέτρου, Χαρίτος, Χριστοδούλου (Αθηνών)

Α.Ο Δικαίου: Καραμούτας, Τσαλαπατάνης, Γκουντελίτσας, Δραμουντανής, Πανόπουλος, Μποιλής Ζ., Χατζηφούντας Χ. (84' Κεφαλιανός), Φονσέκα, Μπαρτσελό (66' Μυλωνάς), Χατζηφούντας Μ., Μποιλής Μ. (72' Σκαλέρης).

Νικολακάκης: Τσούνης, Θεοδωρής, Μοντέρο, Μήλας, Μουράτογλου, Σπυρίδης (70' Nίκας), Τερζίεφ (46' Κωβαίος), Ανδρεάδης, Πάπα, Παπαναστασίου (66' Αθανασέλος), Εγιουρούμ.

paros-adonis

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares