Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021 14:17

Α.Ε. Μυκόνου: Αύριο στο νησί ο Σάκης Τσιώλης – Δυνατά φιλικά με Χανιά και Σαντορίνη στο Καρπενήσι

Ανεβάζουν… στροφές στην Α.Ε. Μυκόνου στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά στο γήπεδο του Κόρφου, με όλους τους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεση του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη, ενώ αύριο αναμένεται να βρεθεί στο νησί των ανέμων και ο τεχνικός σύμβουλος της ομάδας Σάκης Τσιώλης.

Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να έχει την πρώτη επαφή με τους παίκτες το απόγευμα της Πέμπτης. Σήμερα επίσης, στη Μύκονο αναμένουν και την απάντηση του Τοπάλ σχετικά με το αν θα συνεχίσει στους Κυκλαδίτες, αφού τις τελευταίες ημέρες δοκιμαζόταν σε ομάδα της Super League2.

Oι εμφανίσεις του νεαρού αμυντικού πέρυσι με την Α.Ε. Μυκόνου ήταν εξαιρετικές και αναμφίβολα αν τελικά δεν συνεχίσει θα είναι μια σημαντική απώλεια.

Όσον αφορά το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας η αποστολή της Α.Ε. Μυκόνου θα αναχωρήσει από το νησί τη Δευτέρα 16 Αυγούστου ενώ την επομένη θα μεταβεί στο Καρπενήσι, όπου θα παραμείνει για δυο εβδομάδες. Στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας η ομάδα των Κυκλάδων θα δώσει κάποια πολύ δυνατά φιλικά προετοιμασίας.

Ήδη έχει προγραμματιστεί στις 22 Αυγούστου να αντιμετωπίσει τα Χανιά που είναι ομάδα Super League2 και τρεις μέρες αργότερα την Σαντορίνη με την οποία θα είναι αντίπαλοι και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι τρεις ομάδες μάλιστα είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσουν και ένα μίνι τουρνουά μεταξύ τους, σε ημερομηνία που δεν έχει ακόμα κανονιστεί.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares