Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012 21:26

Πάνοπλος ο Παμμηλιακός κόντρα στο Φιλώτι.

pammiliakos 2011-12

Την ομάδα του Φιλωτίου της Νάξου υποδέχεται το Σάββατο 26/5 στις 20.30 στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου ο Παμμηλιακός.

milos-mileika-nea Σε έναν αγώνα που πέρασε από χίλια μύρια κύματα μέχρι να οριστεί η διεξαγωγή του η ομάδα της Μήλου θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις της χρονιάς και με μια ευρεία νίκη επί της ουραγού στη βαθμολογία ομάδα του Φιλωτίου να πλασαριστεί όσο πιο ψηλά μπορεί στην τελική βαθμολογία του φετινού πρωταθλήματος της Α’ Κυκλάδων.

Άλλωστε για τον Παμμηλιακό εκκρεμούν ακόμα τρία παιχνίδια. Πρόκειται για τους εντός έδρας αγώνες με τον ΑΟ Πάρου και τον ΑΟ Πάγου, ομάδες που η ομάδα της Μήλου κέρδισε εκτός έδρας στον πρώτο γύρο, καθώς και τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Σύρου. Ο Παμμηλιακός φιλοδοξεί να πάρει 9 βαθμούς από τα τρία αυτά εντός έδρας παιχνίδια που θα τον φέρουν στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.diktyo

Στην προσπάθεια τους αυτή οι ποδοσφαιριστές του Παμμηλιακού καλούν τον κόσμο της Μήλου να συμπαρασταθεί με την φωνή του και στα 90 λεπτά δίνοντας φτερά στα πόδια τους.

Ο αρχηγός της ομάδας Αργύρης Σίδερης δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο φιλικό με τον Αετό Σίφνου και θα απουσιάσει από τον αγώνα του Σαββάτου.

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares